Mergi direct la conținut »
O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!

O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!

O româncă stabilită în Italia, care lucrează într-o pizzerie din Bergamo, este terorizată de fostul ei soț, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Cei doi au împreună un copil, dar au divorțat în 2015.

Bărbatul s-a întors în țară și a terorizat-o de la distanță pe fosta soție. Acesta a sunat-o de 5.400 de ori și i-a trimis sute de mesaje de amenințare. Femeia s-a plâns justiției italiene, iar cazul va fi judecat pe 26 martie. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea pe minimum 1 an, a anunțat gazetaromaneasca.com.

Bărbatul, foarte gelos și posesiv, nu s-a împăcat cu gândul că și-a pierdut soția, cu care a avut o fiică. De la jumătatea anului 2015, omul a apelat-o de 5.400 de apeluri de ori, amenințând-o constant cu moartea. 

L-a sunat și pe patronul pentru care lucrează femeia

Toate apelurile au fost făcute din România, unde bărbatul de 36 de ani a revenit după încheierea relației. Pentru aceste fapte, procurorul a cerut condamnarea românului la 1 an închisoare pentru stalking. Procesul este programat pentru 26 martie.

Acesta l-a sunat și pe proprietarul pizzeriei unde lucrează femeia. „Trebuie să o dai afară, este o c …”, i-a cerut acestuia. Mai mult decât atât, omul ar fi sunat, la școala pe care o frecventează fiica sa, cerând să vorbească cu fata.

Femeia a decis să îl denunțe pe fostul soț, care nu a putut fi reținut, deoarece fugise deja în România și, prin urmare, va fi judecat în absență.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

 
 
Close
Închide