Mergi direct la conținut »
O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!

O româncă stabilită în Italia a primit mesaje de amenințare cu moartea din partea fostului soț. Acesta i-a dat 5.400 de telefoane!

O româncă stabilită în Italia, care lucrează într-o pizzerie din Bergamo, este terorizată de fostul ei soț, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Cei doi au împreună un copil, dar au divorțat în 2015.

Bărbatul s-a întors în țară și a terorizat-o de la distanță pe fosta soție. Acesta a sunat-o de 5.400 de ori și i-a trimis sute de mesaje de amenințare. Femeia s-a plâns justiției italiene, iar cazul va fi judecat pe 26 martie. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea pe minimum 1 an, a anunțat gazetaromaneasca.com.

Bărbatul, foarte gelos și posesiv, nu s-a împăcat cu gândul că și-a pierdut soția, cu care a avut o fiică. De la jumătatea anului 2015, omul a apelat-o de 5.400 de apeluri de ori, amenințând-o constant cu moartea. 

L-a sunat și pe patronul pentru care lucrează femeia

Toate apelurile au fost făcute din România, unde bărbatul de 36 de ani a revenit după încheierea relației. Pentru aceste fapte, procurorul a cerut condamnarea românului la 1 an închisoare pentru stalking. Procesul este programat pentru 26 martie.

Acesta l-a sunat și pe proprietarul pizzeriei unde lucrează femeia. „Trebuie să o dai afară, este o c …”, i-a cerut acestuia. Mai mult decât atât, omul ar fi sunat, la școala pe care o frecventează fiica sa, cerând să vorbească cu fata.

Femeia a decis să îl denunțe pe fostul soț, care nu a putut fi reținut, deoarece fugise deja în România și, prin urmare, va fi judecat în absență.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close