Mergi direct la conținut »
O tornadă a făcut prăpăd în comuna Mirosloveşti din Iași. Cel puțin două persoane au fost rănite și mai multe  case au fost distruse / FOTO Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tornadă a făcut prăpăd în comuna Mirosloveşti din Iași. Cel puțin două persoane au fost rănite și mai multe case au fost distruse / FOTO

O tornadă a făcut prăpăd în comuna Mirosloveşti din Iași. Cel puțin două persoane au fost rănite și mai multe case au fost distruse / FOTO

Imagini de coșmar în Mirosloveşti, după o tornadă a lovit această comună din județul Iași. Acopeșurile mai multor case au fost smulse de vântul puternic care a luat cu el unele garduri, cu tot cu temelie.

De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE 16:00: Cel puţin două persoane ar fi fost rănite în timpul furtunii. Acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Natura s-a dezlănțuit vineri seară, în jurul orei 19:30, în Mirosloveşti. În doar câteva minute, comuna a fost lovită de o furtună.

Speriați, localnicii spun că au văzut o formațiune ce părea a fi o tornadă.

„A luat pe sus acoperișul a trei case, a pus la pământ copaci din rădăcină, garduri din temelie, stâlpi de electricitate, stocuri de furaje, tot ce a fost în cale a fost spulberat, o casă a fost distrusă în proporție de 80%”, a declarat un localnic, potrivit observator.tv.

În urmă cu două zile, șase oameni au murit, iar alți 190 au fost răniți după ce o tornadă a avut loc în sud-estul Chinei.

De asemenea, în aprilie, o tornadă a făcut ravagii în Drajna, județul Călărași. Zeci de locuințe au fost distruse din cauza vijeliei.

Din cauza vântului puternic, un autocar cu 39 de persoane la bord a fost pur și simplu luat pe sus și izbit de pământ, la mai bine de zece metri de șosea. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital.


Citește și:

EXCLUSIV | Cum arată foile de prezență semnate de fostul ministru Bodog pentru consiliera Olivia Baciu, despre care DNA spune că nu venea deloc la muncă

Close
Închide
  Close