Mergi direct la conținut »
TMZ: Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Reacția lui Paris Jackson pe Twitter: „Mincinoșilor”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > TMZ: Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Reacția lui Paris Jackson pe Twitter: „Mincinoșilor”

TMZ: Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Reacția lui Paris Jackson pe Twitter: „Mincinoșilor”

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost transportată la spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă, a titrat în această seară publicația americană TMZ, citând surse din poliție. La scurt timp de la publicarea articolului, Paris Jackson a reacționat virulent pe contul ei de Twitter, numindu-i mincinoși pe autorii articolului.

Potrivit știrii inițiale, fiica lui Michael Jackson și-ar fi tăiat venele și a fost apoi transportată de urgență la spital. Medicii spun că starea ei este stabilă.

Apropiații au mărturisit că Paris a recurs la acest gest pe fondul acuzațiilor lansate împotriva tatălui ei în  „Leaving Neverland”, un documentar în care Michael Jackson a fost acuzat că ar fi abuzat sexual mai mulți copii.

La scurt timp după publicarea informației, Paris Jackson a reacționat virulent și i-a catalogat drept „mincinoși” pe jurnaliștii de la TMZ.

În urmă cu două zile, Paris Jackson a vorbit prima dată public despre tatăl ei după apariția documentarului ”Leaving Neverland”. Fiica lui Michael Jackson a spus că nu este treaba ei să-l apere pe artist, vărul său făcând o treabă foarte bună și ea îl susține.

În documentarul „Leaving Neverland”, transmis de HBO în mai multe părți, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe parcursul a câtorva ani, când erau copii.

De cealaltă parte, familia și prietenii lui Jackson i-au luat apărarea acestuia și o parte ai fanilor săi spun că este ușor să acuzi pe cineva care nu poate să se apere.

Familia lui Jackson a cerut ca documentarul să nu fie transmis, numindu-l „linșaj public” și a dat în judecată compania mamă, WarnerMedia.


 

Close
Închide
  Close