Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Alba au anunțat că respectivul va fi anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, a notat alba24.ro.

Scandalul a început în urmă cu aproximativ un an şi jumătate la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie din Arieşeni.

Profesorul de religie a fost bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, în urma cărora fata a rămas însărcinată.

La vremea respectivă, la nivelul şcolii s-a făcut o anchetă internă, în urma cărora profesorul a fost găsit nevinovat şi cazul a fost închis.

Situaţia a revenit în atenţie după ce, recent, profesorul a fost de acord să se supună unui test de paternitate în urma căruia a rezultat faptul că el ar fi tatăl copilului.

Eleva în cauză provenea dintr-o casă de timp familial din comuna Avram Iancu, unde locuieşte şi profesorul de religie ortodoxă, şi, în prezent, este majoră.

Copilul acesteia a fost, de asemenea, lăsat în grija statului pentru că tânăra nu are posibilităţi materiale să îl crească.

Profesorul de religie are aproape 50 de ani, este văduv şi nu profesează ca preot. Acesta și-a depus demisia din funcția de profesor.


EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile