Mergi direct la conținut »
TelVerde pentru locuitorii Sectorului 2 care au probleme din cauza condițiilor meteo
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > TelVerde pentru locuitorii Sectorului 2 care au probleme din cauza condițiilor meteo

TelVerde pentru locuitorii Sectorului 2 care au probleme din cauza condițiilor meteo

TelVerde pentru locuitorii Sectorului 2 care au probleme din cauza condițiilor meteo. Autoritățile din Sectorul 2 al Bucureștiului au decis să înființeze un număr de telefon gratuit, disponibil 24 de ore din 24, unde se poate solicita ajutor de specialitate din partea instituţiilor Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2 în timpul condițiilor meteo severe.

”Pentru a veni în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care au orice fel de probleme generate de condiţiile meteo din aceste zile, domnul primar Toader Mugur Mihai a pus la dispoziţie 24 de ore din 24, numărul de telefon gratuit: 0800.500.772 al Primăriei Sectorului 2 unde pot solicita ajutor de specialitate din partea instituţiilor Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2.

Un dispecer de serviciu notează de urgenţă problemele semnalate şi le va transmite către direcţiile primăriei care le soluţionează în cel mai scurt timp posibil”, scrie în comunicatul de presă emis de Primăria Sectorului 2.

Numărul este valabil în perioada în care intră în vigoare avertizări meteo de diverse coduri. Astfel, locuitorii sectorului 2 pot solicita sprijin din partea Primăriei Sectorului 2 pentru deszăpezire, semnalarea disfuncționalităților privind ridicarea gunoiului menajer, minori care cerşesc, persoane fără domiciliu care sunt în pericol și alte situații asemănătoare.

Dispecerul care răspunde la numărul de telefon este în legătură permanentă cu echipajele Poliției Locale a Primăriei Sectorului 2, Administraţia Domeniului Public Sector 2, Apa Nova, Radet, Poliția Sectorului 2 și firma care se ocupă de deszăpezire.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic, dar mai ales temperaturi extreme în România.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament


CITEȘTE ȘI…  Prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018. Cum va fi vremea în următoarele trei luni


 

Close
Închide
  Close