MENIU CAUTĂ

Taxiurile de la Aeroportul Otopeni, verificate de polițiști. În trei ore, s-au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale

Distribuie

Razie printre taximetriştii de la Otopeni, pe 27 octombrie. Poliţiştii de la Rutieră și de la Transporturi au verificat vineri, 27 octombrie, legalitatea activităţii de taximetrie din zona Aeroportului internaţional Henri Coandă - Otopeni.

Astfel, în numai trei ore, au fost verificate 63 de autoturisme, fiind aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 30 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice și 2 pentru încălcări ale prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Un permis a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, iar șase certificate de înmatriculare au fost retrase pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege.

Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 11.00 – 14.00, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, și vizat verificarea activității de taximetrie și depistarea celor care transportă pasageri fără îndeplinirea prevederilor legale.

Așadar, aveţi grijă în ce taxiuri vă urcaţi! Tot mai mulţi călători şi şoferi de la firme autorizate, victime ale unei noi practici a «piraţilor».

Poliţia Română promite astfel de acţiuni, desfăşurate pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor, vor continua şi în perioada următoare.

Ca fapt divers, înainte să se urce în avioane sau taxiuri, iată ce uită călătorii prin Aeroportul Otopeni. Umbrele, o bicicletă, o chitara și zeci de parfumuri!


CITEȘTE ȘI… REPORTAJ: Explicațiile tânărului care și-a supus fratele unor abuzuri sexuale sinistre. A crescut la orfelinat și a fost, la rându-i, violat și chinuit


 

Citește mai multe despre henri coandă, Aeroportul Otopeni, control, Politia Rutiera, Poliție și taxi pe Libertatea.

Comentarii