Mergi direct la conținut »
Reacție dură a Iuliei Albu după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. "Au venit pentru a fixa cuiul pe care i l-au fixat de mult în sicriu"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacție dură a Iuliei Albu după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. "Au venit pentru a fixa cuiul pe care i l-au fixat de mult în sicriu"

Reacție dură a Iuliei Albu după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. „Au venit pentru a fixa cuiul pe care i l-au fixat de mult în sicriu”

Iulia Albu a reacționat după înmormântarea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Fashion-editorul și-a spus părerea despre cei care au venit la ceremonie.

De Dana Aramă,

Iulia Albu s-a numărat printre vedetele care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe regretatul designer Răzvan Ciobanu. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, fashion-editorul și-a spus părerea despre cele întâmplate la înmormântare.

„Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. Azi l-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit.

Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”, a spus Iulia Albu.

„Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, a adăugat ea.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019.


Citește și:

A murit actrița Ilinca Tomoroveanu! Avea 77 de ani și era directorul artistic la Teatrului Național București

Close
Închide
  Close