De Livia Lixandru,

Gică Fănică Radu, de 31 de ani, şi Victor Coşeru, de 28 de ani au acţionat în mai multe locaţii, în perioada ianuarie-februarie 2019.

După mai multe luni de proces, Gică Fănică Radu a fost condamnat la 18 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de furt şi provocarea unei explozii cu intenţie, iar Victor Coşeru la 15 ani de închisoare, potrivit Bucks Free Press.

Cei doi au reușit să fugă cu suma de 35.000 de lire sterline, abia după ce au spart al cincilea bancomat, la primele patru dând greș și provocând pagube semnificative în jur.

„Există un nivel ridicat de planificare și determinare a acestor bărbați. Ei aufolosit  dispozitive explozive care nu au mai fost folosite pentru acest tip de infracțiune în Regatul Unit.

Totuși, în ciuda acestui fapt, a fost  nevoie de cinci încercări înainte de a reuși să fure banii, iar din păcate pentru ei, ofițerii noștri i-au arestat doar câteva ore mai târziu, în timp ce încercau să fugă din țară”, au declarat polițiștii, potrivit sursei citate.

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite