MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2018 10:00 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV / Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro daune morale. Florin Buliga își devalizase firma cu 400.000 de lei

Distribuie

Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro despăgubiri morale. Florin Buliga, care și-a ucis soția și pe cei doi copii ai lor pe când aceștia dormeau, a aflat de dincolo de gratii că părinții femeii omorâte s-au constituit parte civilă în dosar. Autorul triplului asasinat este în continuare la Spitalul Penitenciar Jilava-București pentru expertiza psihiatrică, procedură medicală care este în derulare.

Părinții Monicăi Buliga, soția criminalului de la Brașov, sora femeii ucise în somn cu mai multe lovituri de cuțit, dar și un văr de-al victimei au anunțat autoritățile judiciare că vor să se constituie parte civilă în procesul în care va fi judecat Florin Buliga. În acest sens, ei au depus la dosar un document prin care cer de la autorul triplului asasinat nu mai puțin de 2 milioane de euro daune morale.

'Documentul semnat de cele trei persoane a ajuns la dosar. E vorba de 2 milioane de euro daune morale care i se cer autorului triplului asasinat. Dacă familia femeii ucise va primi acești bani, rămâne de văzut, e doar la aprecierea instanței care va judeca dosarul', ne-au dezvăluit surse judiciare.

Autorul triplului asasinat și-a devalizat propria firmă, din care a luat 400.000 de lei

În tot acest timp, contabilii care lucrează la firma lui Florin Buliga cercetează în amănunt situația financiară a societății, despre care cel care și-a răpus întreaga familie în somn spunea că este prosperă și că-i aduce mari beneficii. Experții în finanțe au descoperit că lucrurile nu stau deloc așa. Ba mai mult, din firmă lipsesc 400.000 de lei, bani pe care, în timp, i-a luat Buliga.

'Banii au fost luați de Buliga, fie sub formă de produse pe care le-a vândut, dar a căror contravaloare nu a mai pus-o în conturi, fie a luat pur și simplu diverse sume de bani. Tot timpul a mințit, spunând că firma aduce profit. Lui îi aducea profit, pentru că lua bani să trăiască bine. De fapt, a devalizat-o cu bună știință ', ne-au spus apropiați ai familiei.

Asasinul a trecut și pe la Sfinxul din Bucegi să se încarce pozitiv. Apoi a mers la mănăstire să se sinucidă

Ancheta care care își continuă cursul conform procedurilor judiciare a mai scos la iveală o 'omisiune' în declarațiile  lui Florin Buliga. În dimineața zilei în care și-a măcelărit soția și pe cei doi copii ai lor, Ștefan și Ioana , criminalul a fost să se relaxeze la Sfinxul din Bucegi.

'M-am dus să mă încarc pozitiv', spune Buliga acum. Faptul că ucigașul a fost acolo, pe platoul de la peste 2.200 de metri altitudine, o demonstrează diagramele de localizare ale telofonului său mobil, care au ajuns la dosar ca probe. În aceeași zi, criminalul a trecut și pe Mănăstirea Șinca, unde, s-a spus, ar fi vrut să se sinucidă, dar a renunțat.

Florin Buliga este încă la Spitalul-Penitenciar Jilava

Criminalul Florin Buliga este în continuare la Spitalul Penitenciar Jilava-București, unde medicii legiști de la INML 'Mina Minovici' continuă să-l examineze și să-l supună unor teste menite să-i stabilească discernământul. Înainte de a fi transferat la București, criminalul a încercat să se sinucid în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, unde s-a tăiat la încheietura antebrațului stâng și apoi a încercat să-și smulgă venele cu dinții. 

'Expertiza psihiatrică medico-legală este încă în derulare, ca și analizele de toxicologie. Chiar dacă procedura nu e gata, specialiștii spun, fără a se antepronunța, că ucigașul ar avea discernământ, chiar dacă, poate, scăzut', au adăugat surse apropiate anchetei.


Citește și:

ANCHETĂ/ Un polițist din Vaslui amenință o șoferiță într-un mesaj privat pe Facebook: 'O să fii condamnată cu închisoare!' – FOTO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii