MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 11:28

Tânăra fată de milionar dispărută în Noua Zeelandă a fost ucisă! „Vorbim despre o investigație de crimă”

Distribuie

Grace Millane, fata de 22 de ani care plecase de una singură într-un tur al lumii, a fost ucisă în Noua Zeelandă. Aceasta este concluzia la care au ajuns autoritățile din Noua Zeelandă.

Un bărbat de 26 de ani a fost reținut ca suspect principal în acest caz. Grace Millane a ajuns în Noua Zeelandă pe 20 noiembrie, venind din Peru. Ea voia să facă ocolul Pământului într-un an, dar, de pe 1 decembrie nimeni n-a mai primit niciun semn de la ea, a dezvăluit nine.com.au.

Ultima oară a fost văzută pe 1 decembrie, la ora 9.41, când a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la un hotel – Citylife Hotel- din Auckland.

„Familia e devastată”

„Dovezile pe care le-am găsit până acum, cercetările efectuate în zona unde a fost văzută ultima oară, unele dintre imaginile pe care le avem au determinat faptul că Grace nu mai este în viață și că aceasta este o investigație de crimă. Familia a fost anunțată și este devastată”, a spus Scott Beard, de la poliția din Auckland.

Ea a fost văzută în compania unui bărbat în vârstă de 26 de ani, cel mai probabil suspectul reținut acum. „Nu știm încă unde este corpul lui Grace, dar suntem determinați s-o găsim și s-o dăm familiei. Am găsit și o mașină care ne-a trezit interesul. Trebuie să stabilim exact pe unde a umblat acea mașină”, a mai spus reprezentanțul poliției.

Tatăl fetei făcuse un apel cu ochii în lacrimi pentru găsirea fetei lui.


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Citește mai multe despre Grace Millane, Auckland, Crima și Noua Zeelandă pe Libertatea.

Comentarii