Mergi direct la conținut »
Tânăra torturată şi sechestrată de iubit în Argeş a plecat din centrul de plasament. Unde s-a dus cu fetiţa ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tânăra torturată şi sechestrată de iubit în Argeş a plecat din centrul de plasament. Unde s-a dus cu fetiţa ei

Tânăra torturată şi sechestrată de iubit în Argeş a plecat din centrul de plasament. Unde s-a dus cu fetiţa ei

Libertatea v-a prezentat pe larg povestea Andreei Proca, tânăra torturată şi sechestrată de iubit în Argeş. Timp de şase ani, femeia ar fi îndurat umilinţe de nedescris, iar scăparea a venit atunci când a trimis în sandvişul copilei ei un bilet educatoarei, în care cerea ajutor.

De Remus Vlad,

Poliţiştii au descins, acum aproape o lună, în „casa groazei” din localitatea Rucăr, iar Andreea a fost internată, împreună cu fetiţa ei, Maria Mirabela, într-un centru de plasament din Câmpulung.

Surse judiciare au precizat, pentru libertatea.ro, că, în urmă cu câteva zile, tânăra a decis să plece din intituţie. „Din ce am înţeles, şi-a luat fetiţa şi s-a întors la Iaşi, acolo de unde venise acum şase ani”, au spus surse din rândul anchetatorilor.

Ionuţ Firea e cercetat pentru violenţă conjugală şi lipsire de libertate

Ionuţ Firea, bărbatul cercetat acum sub control judiciar pentru violenţă conjugală şi lipsire de libertate, nu are voie să plece din „casa groazei” fără acordul oamenilor legii.

Procurorii şi poliţiştii au dispus, în acest dosar, o expertiză informatică a telefonului şi a calculatorului argeşeanului pentru a găsi probe care să demonstreze ceea ce a reclamat iubita acestuia.

Andreea a fost filmată în timp ce era umilită de iubit

De altfel, mai multe filmuleţe în care Ionuţ o ameninţa şi o umilea pe iubita sa au apărut deja în spaţiul public. Anchetatorii scormonesc acum în „creierul” laptopului şi al telefonului celui acuzat pentru a vedea dacă mai există şi alte dovezi ale comportamentului de neînţeles al tânărului.

Reporterii Libertatea au stat de vorbă cu Ionuţ Proca, la câteva zile după ce povestea a devenit publică. Bărbatul a negat acuzaţiile şi a spus că iubita sa, Andreea, ar fi cea care s-ar purta ciudat. Partenera sa, care este mama a trei copii, îl acuză că a bătut-o și a sechestrat-o timp de șase ani.

A cerut ajutor printr-un bilet ascuns în sandvişul fetiţei de la grădiniţă

Mai mult, Andreea a fost filmată în timp ce îi jura concubinului că nu îl înșală. Obligată să nu părăsească locuința decât pentru a-și duce fiica la grădiniță, Andreea a ascuns un bilețel în pachetul cu mâncare al fetiței sale şi al lui Ionuţ, prin care cerea ajutor. Mesajul ei a fost văzut de educatoarea copilei care a alertat Poliția.


Citește și:

Serviciu public pentru afaceri private. Gabriela Firea şi Marian Petrache, bani gratis pentru „rețeaua transportatorilor” din Ilfov

Close
Închide
  Close