Mergi direct la conținut »
Tentativă de viol a unui șofer  Uber din SUA asupra unei cliente. Cum a reacționat tatăl fetei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tentativă de viol a unui șofer Uber din SUA asupra unei cliente. Cum a reacționat tatăl fetei

Tentativă de viol a unui șofer Uber din SUA asupra unei cliente. Cum a reacționat tatăl fetei

Un tată din Statele Unite a reușit să își salveze fiica de 25 de ani la un viol, într-o mașină Uber. Incidentul a avut loc în Baltimore, sâmbătă seara, atunci când fata a folosit aplicația de cars sharing.

De Dragoș Tănase,

La scurt timp după ce a pornit în cursă, şoferul a încercat să o violeze. Când a observat că fiica sa nu mai ajunge acasă, în jurul orei 22.30, bărbatul i-a urmărit locația de pe telefonul mobil și așa l-a găsit pe șofer, aflat pe bancheta din spate a mașinii, încercând să o violeze pe tânără.

“Când tatăl fetei a găsit maşina Uber, acesta a observat că se întâmplă ceva pe bancheta din spate. Când s-a apropiat, bărbatul a remarcat că fiica să se lupta cu şoferul, care încerca să o violeze. Aceasta este un incident foarte grav, iar tatăl victimei a chemat imediat poliția. Uber a lucrat îndeaproape cu detectivii noștri în această chestiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Baltimore, care a precizat că investighează acuzațiile ca un caz de viol.

Atacatorul a reușit să sară în scaunul din față și să fugă cu mașina, dar a fost concediat și o anchetă urmează să lămurească lucrurile.

“Suntem şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. Şoferul a fost scos din aplicaţia Uber, iar datele lui au fost date poliţiei. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut”, a declarat un reprezentant Uber, citat de Mirror.co.uk.


Recent, o elevă de 17 din București, care a solicitat un șofer Uber și a călătorit cu el până acasă, susține că șoferul i-a vorbit tot drumul despre viol, droguri și sex, i-a pus întrebări personale, iar la final a refuzat să-i ia banii pe cursă, spunându-i că „ne vom mai vedea”.

Adolescenta s-a adresat poliției, dar oamenii legii nu i-au primit plângerea.

Citește și:
Un șofer Uber a împușcat un client după ce amicul acestuia a vomitat în mașină și nu a vrut să plătească


Close
Închide
  Close