MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 21:50

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Petre Daea, după comparația cu Holocaustul. „Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta”

Distribuie

Fostul președinte al României, Trian Băsescu îl atacă dur pe ministrul Agriculturii Petre Daea, după afirmațiile acestuia cu privire la holocaust.

„Marş afară Daia

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia.

Marş afară din Guvernul României clown nenorocit. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti', a scris fostul șef al statului pe Facebook.

Nu știm, încă, dacă Traian Băsescu a scris intenționat, sau nu, greșit numele ministrului Petre Daea.

Reamintim că Petre Daea a comparat sacrificatul porcilor cu Holocaustul, iar în urma acestor afirmaţii, Mișcarea România Împreună, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, îi cere demisia.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus porcii infestaţi cu pesta porcină trebuie incineraţi. În acest context, Petre Daea a comparat sacrificatul porcilor cu Holocaustul.

„Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000-3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic’, a spus ministrul Agriculturii, marţi seară, la Antena 3.


CITEȘTE ȘI: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. 'A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…'


 

Citește mai multe despre petre daea pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii