Mergi direct la conținut »
VIDEO| Trump spune că și-ar dori puterea lui Kim Jong-un: "Când vorbeşte el, toată lumea stă drepți. Mi-aş dori ca şi ai mei să facă la fel"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO| Trump spune că și-ar dori puterea lui Kim Jong-un: "Când vorbeşte el, toată lumea stă drepți. Mi-aş dori ca şi ai mei să facă la fel"

VIDEO| Trump spune că și-ar dori puterea lui Kim Jong-un: „Când vorbeşte el, toată lumea stă drepți. Mi-aş dori ca şi ai mei să facă la fel”

O filmare în care Donald Trump spune că și-ar dori puterea lui Kim Jong-un a devenit virală. Camerele de filmat au surprins un dialog purtat de președintele american cu un reporter de la Fox News.

Imaginile filmate din spate, în care Trump vorbește despre gradul de putere pe care îl are Kim în țara sa spunând „Când vorbeşte el, toată lumea stă drepți. Mi-aş dori ca şi ai mei să facă la fel”, au fost au fost furnizate de NBC.

Potrivit unei alte surse media, The Independent, Trump ar fi rostit aceste cuvinte în timpul unui interviu acordat postului Fox News, la „Fox&Friends”, undeva în afara Casei Albe.

Replicile lui Trump survin la câteva zile după Summitul de la Singapore, în care liderii de la Washington și Phenian au discutat despre denuclearizarea Coreei de Nord.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-a întâlnit marți, 12 iunie, cu dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un. Cei doi lideri au purtat o discuție privată, care a durat circa 40 de minute, iar apoi o a doua, în prezența echipelor de consilieri. La finalul discuțiilor, Donald Trump și Kim Jong-un au semnat un document. Președintele american a vorbit despre relații foarte bune cu liderul de la Phenian și a spus că denuclearizarea Coreei de Nord „va începe curând”


Citește și: Cu revista voastră, o să lustruim trofeul nostru! Răspunsul ziarului Libertatea la caricatura Charlie Hebdo


 

Close
Închide
  Close