Mergi direct la conținut »
Turist grav accidentat în Munții Făgărașului. Salvamontiștii îl vor coborî la baza masivului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Turist grav accidentat în Munții Făgărașului. Salvamontiștii îl vor coborî la baza masivului

Turist grav accidentat în Munții Făgărașului. Salvamontiștii îl vor coborî la baza masivului

Un turist s-a accidentat grav în apropierea Cabanei Suru, din Masivul Făgăraș. Salvamontiștii din Sibiu au pornit să-l recupereze, sâmbătă seara, dar intervenția lor este îngreunată de stratul destul de abundent de zăpadă. Din primele informații, turistul este inconștient și are un picior rupt.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul a alunecat pe zăpadă în amonte de cabana Suru, iar echipa de salvamontiști a plecat pentru a-l recupera și a-l transporta la baza muntelui, a anunţat şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, potrivit Agerpres.

„Un turist este grav accidentat (stare de inconştienţă, fractură de membru inferior) în amonte de cabana Suru după ca a alunecat pe zăpadă. O echipă de salvare este în drum spre locul accidentului”, a explicat Adrian David.

Sursa foto: alpinet.org


Citește și: Medicul fals Matteo Politi a fost arestat! Ce acuzații i se aduc italianului cu opt clase, care a operat în România fără drept de practică


 

 
 
Close
Închide
  Close