Mergi direct la conținut »
U.S. Air Force anchetează gestul lui Elon Musk de a fuma marijuana în timpul unui interviu
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > U.S. Air Force anchetează gestul lui Elon Musk de a fuma marijuana în timpul unui interviu

U.S. Air Force anchetează gestul lui Elon Musk de a fuma marijuana în timpul unui interviu

Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii vor cerceta gestul lui Elon Musk care a fumat marijuana și a băut whisky în timpul unui interviu acordat, joi seară, comediantului Joe Rogan.

O sursă din cadrul filialei militare a declarat pentru CNBC că omul de afaceri a intrat în vizorul U.S. Air Force. Compania SpaceX a lui Musk oferă servicii pentru Forțele Aeriene, având multiple contracte de mare valoare, potrivit cnbc.com.

Consumul de marijuana este interzisă pentru cineva care deține o autorizație de securitate guvernamentală, a raportat Fox Business, iar acest lucru ar fi motivul pentru care s-a declanșat o anchetă.

„Vom avea nevoie de timp pentru a determina faptele și procesul adecvat pentru a face față situației”, a ceclarat pentru CNBC un purtător de cuvânt al Air Force.

La scurt timp după gestul făcut de Elon Musk în direct, directorul contabil al Tesla și-a dat demisia, iar acţiunilor companiei au scăzut la o zi după incident cu până la 9%.

Deși Forbes estimează că valoarea netă a averii lui Musk ajunge la 20,3 miliarde de dolari, omul de afaceri este supus presiunilor de a demonstra că producătorul de mașini electrice poate fi profitabil. Compania nu a realizat niciodată profit, dar promite să realizeze 6.000 de mașini pe săptămână și să intre pe profit începând cu trimestrul al treilea al acestui an.


VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


 

Close
Închide
  Close