Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost scos în viață de sub dărâmături, la două zile după cutremurul care a lovit Albania Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a fost scos în viață de sub dărâmături, la două zile după cutremurul care a lovit Albania

Un bărbat a fost scos în viață de sub dărâmături, la două zile după cutremurul care a lovit Albania

Cu toate că șansele ca echipele de salvare să găsească supraviețuitori în clădirile prăbușite după cutremurul produs marți dimineață în Albania sunt scăzute, astăzi, un bărbat a fost scos de sub ruinele unei case din orașul Durres, potrivit agenției de presă ANSA şi cotidianul Corriere della Sera.

De Andreea Radu,

La două zile după cutremurul produs în Albania, un bărbat a fost salvat de sub dărâmături, scrie Mediafax, citând ANSA.

Potrivit site-ului de știri albanez noa.al, bilanțul deceselor a ajuns joi după-amiază la 46, ultimele victime fiind o mamă și cei trei copii ai ei.

Autoritățile au anunțat că peste 700 de oameni au fost răniți și că șansele de a găsi supraviețuitori scad cu fiecare oră ce trece de la cutremurul cu magnitudine 6,4, produs marți.

Starea de urgență a fost decretată în cele două orașe cel mai puternic afectate de cutremur, Durres de pe coasta Mării Adriatice şi Thumane, la nord de capitala Tirana.

Echipe internaționale formate din sute de salvatori continuă căutarea supraviețuitorilor printre clădirile prăbușite în urma seismului puternic.

Printre salvatori, se află și echipa de salvare-căutare RO-USAR formată din 52 de pompieri români.


Close
Închide
  Close