Mergi direct la conținut »
Un câine care a mușcat o femeie a fost arestat! Asociațiile pentru protecția animalelor au luat foc: "Vor să-l omoare!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un câine care a mușcat o femeie a fost arestat! Asociațiile pentru protecția animalelor au luat foc: "Vor să-l omoare!"

Un câine care a mușcat o femeie a fost arestat! Asociațiile pentru protecția animalelor au luat foc: „Vor să-l omoare!”

Un câine a mușcat o femeie în orașul San Fraccisco Lachigolo, din provincia Oxaca, din sud-estul Mexicului. Câinele a fost prins de autoritățile locale și arestat!

Cei de la asociația pentru protecția animalelor APA-OAX au criticat rapiditatea cu care au acționat autoritățile locale și mai ales pe primarul Carlos Garcia Morales, a informat el-cinco.mx.

Primarul a spus că animalul trebuie să plătească pentru tratamentul victimei!

„Cei de la autoritățile locale au acționat cu o rapiditate nemaivăzută, capturând câinele și băgându-l în pușcărie fără mâncare și fără apă… Îl lasă să moară acolo!”, au scris cei de la APA-OAX pe Facebook.

Aceștia au mai acuzat că paznicii de la respectiva unitate unde este deținut animalul au aruncat mâncarea pe care cei de la asociație au dus-o pentru animal.

În plus, primarul a spus că animalul trebuie să plătească pentru tratamentul de care are nevoie femeia mușcată, ca să fie eliberat! În urma presiunilor celor de la APA-OAX, câinele va fi dat totuși spre adopție cui îl dorește!


FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Close
Închide
  Close