Mergi direct la conținut »
UPDATE | Un pieton a fost accidentat mortal la ieşirea din Focşani. Șoferul care fugise de la locul faptei a fost identificat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE | Un pieton a fost accidentat mortal la ieşirea din Focşani. Șoferul care fugise de la locul faptei a fost identificat

Un pieton a fost accidentat mortal, vineri seara, pe DN2, la ieşirea din municipiul Focşani spre Boloteşti, de un şofer care a fugit de la locul faptei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

UPDATE 22:55: – O femeie de circa 40 de ani, din Braşov, a fost identificată ca fiind autoarea accidentului de vineri seară de pe DN2, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, în urma căruia un pieton şi-a pierdut viaţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

„Un pieton în vârstă de circa 35-40 de ani a fost accidentat mortal, pe DN 2, la Km 6 spre Boloteşti, de un şofer care a părăsit locul faptei. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului. Este vorba de o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, din judeţul Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu.

Potrivit poliţiei, în cauză a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi luarea măsurilor legale.


„Un pieton în vârstă de circa 35-40 de ani a fost accidentat mortal, pe DN 2, la Km 6 spre Boloteşti, de un şofer care a părăsit locul faptei”, a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Autoturismul implicat în accident a fost găsit pe raza municipiului Focşani. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şoferului, stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi luarea măsurilor legale.


O tânără surdo-mută a înfruntat moartea. Valentina s-a aruncat în flăcări ca să-și salveze bebelușul/ FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close