Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | Momentul în care unui polițist german îi dau lacrimile, când românii îi mulțumesc pentru că i-a ajutat să voteze
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO VIRAL | Momentul în care unui polițist german îi dau lacrimile, când românii îi mulțumesc pentru că i-a ajutat să voteze

VIDEO VIRAL | Momentul în care unui polițist german îi dau lacrimile, când românii îi mulțumesc pentru că i-a ajutat să voteze

Românii care au stat la coadă la consulatul din Munchen pentru a vota duminică i-au aplaudat pe poliţiştii care au lărgit cu garduri mobile perimetrul astfel încât să poată vota cât mai mulţi oameni, unul din agenţi fiind vizibil emoţionat. Clipul a fost postat pe reţelele de socializare.

În clip se observă cum românii scandează „Polizei! Danke polizei!” şi îi aplaudă pe poliţiştii germani care au lărgit perimetrul instituţiei cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulţi oameni, a notat Mediafax.

Unuia dintre poliţişti i-au dat lacrimile de emoţie. Este vorba despre un polițist care s-a născut în Brașov și care a vorbit la portavoce în limba română, după cum se poate vedea din postarea jurnalistului Vlad Ursulean, de la Casa Jurnalistului, care a povestit cum autoritățile germane i-au ajutat pe români să voteze.

Înregistrarea a fost preluată pe pagina de Facebook a Poliţiei din Munchen.

„Aceasta este reacţia unui poliţist german, care trebuie să trimită toţi oamenii acasă, deşi politia a stabilit sa lase oamenii sa voteze cei care au stat toata ziua in soare , făcând un ţarc. Ulterior cei de la consulat au închis uşile. RUŞINE lor, RESPECT poliţiei germane care au încercat, cât au putut să ne ajute”, a scris Marius Şortan pe Facebook.


VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

Close
Închide
  Close