Mergi direct la conținut »
Un român a fost arestat în Mexic pentru că a furat 26 de milioane de dolari!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a fost arestat în Mexic pentru că a furat 26 de milioane de dolari!

Un român a fost arestat în Mexic pentru că a furat 26 de milioane de dolari!

Florian T., un român stabilit la Cancun, în Mexic, a fost arestat de autoritățile locale după ce s-au strâns dovezi că a dat o lovitură cibernetică de proporții: a furat 26 de milioane de dolari.

Florian T a fost restat la sfârşitul săptămânii trecute pentru un jaf de proporţii la una dintre băncile mari din Mexic, Bancomer. Încă trei complici – un român și doi mexicani – au mai fost reținuți în acest dosar. Florian T. era şeful organizaţiei care a reuşit să fure 500 de milioane de pesetas, adică  peste 26 de milioane de dolari americani, prin fraudă cibernetică, a notat observator.tv.

Oamenii legii au făcut și o percheziție la o locuință a lui Florian T., unde au găsit multe dovezi care îl incriminează. Presa mexicană a mai scris că românul avea şase proprietăţi imobiliare, mașini de lux şi trăia pe picior mare.

El e căutat şi în Statele Unite. E foarte posibil ca, în afară de Mexic şi SUA, să fi dat spargeri și la bănci canadiene.


INSCOP, după controversa privind barometrul Academiei Române: „A fost comandat de LARICS, nu noi dăm numele sondajelor”

Close
Închide
  Close