MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2017 13:34

VIDEO | Imagini șocante din timpul atacului armat din Las Vegas. Ce a surprins camera video a unui polițist

Distribuie

Imagini șocante din timpul atacului armat din Las Vegas au ieșit la iveală, la câteva zile de la masacrul în urma căruia 59 de oameni și-au pierdut viața și peste 520 au fost răniți. Camera video montată pe uniforma unui polițist a surprins momentele de haos care au urmat, chiar după ce Stephen Paddock a deschis focul.

Vă avertizăm, urmează imagini care pot avea un puternic impact emoțional:

Imaginile au fost date publicității de departamentul de poliție din Las Vegas, iar în înregistrare se aude focurile de armă trase îm rafală de Stephen Paddock, cel care a ucis 59 de oameni și a rănit peste 520.

„Adăpostiți-vă!”, strigă de mai multe ori un ofițer, în timp ce un altul strigă către mulțime direcția din care se trage și în ce parte să fugă pentru a fi feriți de gloanțe.

Motivul atacului armat din Las Vegas rămâne încă necunoscut. Viața bărbatului de 64 de ani este analizată acum de anchetatori, care au descoperit că acesta a trimis 100.000 de dolari în străinătate, cu doar câteva zile înainte de a comite acest masacru. El a planificat totul în detaliu, după cum au spus anchetatorii. A transportat zeci de arme în camera sa de hotel, unde instalase chiar și camere video pentru a vedea când se apropie autoritățile de el.

Între timp, iubita acestuia, pe care el a trimis-o în străinătate, să se asigure că nu îi dă planul peste cap, a revenit în Statele Unite și este audiată de polițiști.


Citește și:

Loading...
Comentarii