MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2017 13:34

VIDEO | Imagini șocante din timpul atacului armat din Las Vegas. Ce a surprins camera video a unui polițist

Distribuie

Imagini șocante din timpul atacului armat din Las Vegas au ieșit la iveală, la câteva zile de la masacrul în urma căruia 59 de oameni și-au pierdut viața și peste 520 au fost răniți. Camera video montată pe uniforma unui polițist a surprins momentele de haos care au urmat, chiar după ce Stephen Paddock a deschis focul.

Vă avertizăm, urmează imagini care pot avea un puternic impact emoțional:

Imaginile au fost date publicității de departamentul de poliție din Las Vegas, iar în înregistrare se aude focurile de armă trase îm rafală de Stephen Paddock, cel care a ucis 59 de oameni și a rănit peste 520.

„Adăpostiți-vă!”, strigă de mai multe ori un ofițer, în timp ce un altul strigă către mulțime direcția din care se trage și în ce parte să fugă pentru a fi feriți de gloanțe.

Motivul atacului armat din Las Vegas rămâne încă necunoscut. Viața bărbatului de 64 de ani este analizată acum de anchetatori, care au descoperit că acesta a trimis 100.000 de dolari în străinătate, cu doar câteva zile înainte de a comite acest masacru. El a planificat totul în detaliu, după cum au spus anchetatorii. A transportat zeci de arme în camera sa de hotel, unde instalase chiar și camere video pentru a vedea când se apropie autoritățile de el.

Între timp, iubita acestuia, pe care el a trimis-o în străinătate, să se asigure că nu îi dă planul peste cap, a revenit în Statele Unite și este audiată de polițiști.


Citește și:

Citește mai multe despre Stephen Paddock și Las Vegas pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii