Mergi direct la conținut »
Cezar Ouatu a fost exmatriculat din școală! «Ridicam fustițele fetelor»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cezar Ouatu a fost exmatriculat din școală! «Ridicam fustițele fetelor»

Cezar Ouatu a fost exmatriculat din școală! «Ridicam fustițele fetelor»

Cezar Ouatu se numără printre acei artişti care au făcut sacrificii pentru a-şi putea continua studiile. Totuşi, această responsabilizare a venit ceva mai târziu, căci în copilărie le dădea părinţilor mari bătăi de cap şi zilnic erau chemaţi la şcoală, pentru a li se comunica năzdrăvăniile făcute de artist.

De Denisa Macovei,

Cezar Ouatu a fost exmatriculat din şcoala generală

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai cunoscuţi contratenori din România

Este unul dintre cei mai cunoscuţi contratenori din România, apreciat pentru perfomanţele sale artistice, care a reuşit să ducă numele României pe cele mai înalte culmi ale industriei muzicale internaţionale, însă în copilărie nu se diferenţia prea mult de colegii de vârsta lui. Artistul le-a povestit celor trei prezentatori ai show-ului „Vulturii de noapte” că a ajuns să fie exmatriculat în clasele primare dintr-un motiv care stârneşte tot hazul. „Ca orice copil, la 6 ani eram la şcoală. Şi am fost exmatriculat pentru că ridicam fustiţele fetelor”, a povestit amuzat Ouatu. Cum a reacţionat mama lui, dar mai ales tatăl artistului, o figură emblematică în Ploieşti, vedeţi la „Vulturii de noapte”.

Cezar Ouatu a fost exmatriculat din şcoala generală

Artistul recunoaşte că a fost un copil pus pe şotii

Între timp şi-a dat seama că nu se poate ţine doar de şotii, aşa că de la 19 ani a privit cu alţi ochi educaţia şi a plecat de acasă pentru a face carieră. Cezar a pornit de jos, a lucrat la un supermarket unde punea produsele pe rafturi sau vinde pizza, câteodată avea şi câte două joburi part-time pentru a se putea întreţine la Milano, acolo unde a urmat cursurile Conservatorului Giuseppe Verdi.


Ester Peony şi-a întrerupt studiile la Conservator când a devenit celebră. Cântăreaţa visează de 7 ani să ajungă la Eurovision

 

Close
Închide
  Close