Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu plânge în cele mai neașteptate locuri. Ce i s-a întâmplat de n-a putut să-și rețină lacrimile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cristina Șișcanu plânge în cele mai neașteptate locuri. Ce i s-a întâmplat de n-a putut să-și rețină lacrimile

Cristina Șișcanu a mărturisit că o apucă plânsul în cele mai bizare locuri. Jurnalista a explicat și care este motivul pentru care nu-și poate abține lacrimile.

De Dana Aramă,

 

Jurnalista Cristina Șișcanu a făcut o mărturisire neașteptată prietenilor ei din mediul virtual. Vedeta a dezvăluit că o apucă plânsul în cele mai neobișnuite locuri atunci când se află departe de fiica ei.

Cristina Șișcanu este o mămică devotată care nu prea poate sta departe de fiica ei, Petra, pentru prea mult timp.


Într-o filmare pe care a făcut-o pe Facebook, Cristina Șișcanu le-a spus prietenilor ei virtuali că atunci se află în oraș cu diverse treburi o copleșește dorul de fiica sa și a lui Mădălin Ionescu. O sună pe mama ei și o pune să-i trimite fotografii cu aceasta prin telefon pentru a vedea ce face micuța.

„Oare sunt o mamă exagerată? Mă gândeam că mâine e luni și o să îmi fie dor de ea când o să merg să îmi fac tot felul de treburi. V-am mărturisit că plâng pe la semafoare că mi-e dor de ea când sunt în oraș?

Când lipsesc de acasă – și asta se întâmplă așa, câteva ore: 3-5, maximum 6 ore s-a întâmplat să lipsesc de acasă – o pun pe mama să îmi trimită nu știu câte poze să văd ce face”, le-a explicat Cristina Șișcanu celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

 

Close
Închide
  Close