Mergi direct la conținut »
De ce a ajuns Oana Roman cu fetița sa la spital. "M-am speriat foarte tare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce a ajuns Oana Roman cu fetița sa la spital. "M-am speriat foarte tare"

De ce a ajuns Oana Roman cu fetița sa la spital. „M-am speriat foarte tare”

Oana Roman a explicat de ce a ajuns la spital cu fiica sa, Isabela. Vedeta a mărturisit că s-a speriat.

De Dana Aramă,

Zilele trecute, Oana Roman  a ajuns din nou cu fetița sa, Maria Isabela, la spital. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat cu micuța și de a luat decizia de a merge imediat la medic.

„Fetița a avut o viroză respiratorie. A făcut febră două zile și m-am speriat foarte tare. Când am văzut că avea febră 39 era normal să merg la medic. I-a făcut analizele și totul este sub control.

Nu pot să zic că am un copil bolnăvicios, pentru că nu a mai răcit de un an, ceea ce mă bucură mult.

Mai exact, este o răceală, o viroză, și m-am dus să văd ce are, ca să nu îi dau medicamentele greșite”, a explicat Oana Roman pentru click.ro.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: EXCLUSIV/ De ce se grăbește Guvernul Dăncilă să legalizeze canabisul medicinal? Participanții secreți de la discuții

 

Close
Închide
  Close