MENIU CAUTĂ

Gheorghe Gheorghiu: „N-am de ce să mă plâng, am avut o viață frumoasă”

Distribuie

Gheorghe Gheorghiu și-a petrecut vara pe litoralul românesc, unde s-a simțit de minune. Artistul a mărturisit că se bucură de lucrurile simple.

Deși este stabilit în Las vegas, Statele Unite ale Americii, în fiecare an artistul își petrece vara pe litoralul românesc.
Artistul a mărturisit cum decurge o zi din viața lui pe litoralul românesc.

„M-am născut în vacanță și tot așa vreau să rămân. De la cenaclul Flacăra vin la mare. Dimineață, la 9:30 cad din pat, muzică, dans, jocuri sportive, fotbal, de dimineață până seara. Toată ziua stau pe plajă. Seara e mai tristă situația, când trebuie să mă duc să fac duș, să mă îmbrac, să aleg hainele.
Am avut o viață frumoasă și o am în continuare. Nu-mi doresc foarte multe, mă bucur de lucruri mărunte. N-am de ce să mă plâng, am avut o viață frumoasă.
Acasă e cel mai bine. Vreau să fiu alături de tatăl meu de Revelion”, a declarat Gheorghe Gheorghiu într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Citește mai multe despre gheorghe gheorghiu, distractie, litoral și mare pe Libertatea.

Comentarii