MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 16:36

Eleni Foureira a făcut show incendiar la Cerbul de Aur de la Brașov. Ținuta provocatoare a captat imediat atenția tuturor | FOTO & VIDEO

Distribuie

Sâmbătă, în seara în care a fost desemnat câștigătorul trofeului Cerbul de Aur 2018, cântăreața Eleni Foureira a susținut un recital pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov.

Eleni Foureira a fost unul dintre starurile internaționale care au fost invitate să cânte în recital pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2018, de la Brașov. Artista a fost protagonista unuia dintre cele mai incendiare show-uri. A cântat și s-a mișcat lasciv, fiind extrem de provocatoare în ținuta de scenă pe care a adoptat-o.

Eleni Foureira a apărut pe scenă într-un costum cu pantaloni scurți, de culoare portocalie, care i-a pus în valoare formele mai mult decât apetisante.

 

Eleni Foureira s-a arătat impresionată de Braşov. „Cu siguranţă o să ajung într-o vacanţă de iarnă aici, la Braşov. Oamenii sunt frumoşi şi foarte buni”, a spus ea.

Eleni Foureira a mărturisit că este atrasă de stilul interpretativ al lui Fuego, artist român „care este extrem de ascultat şi încă în topuri la radiourile din Europa”.

Ocupanta locului 2 la Eurovision Song Contest 2018, unde a reprezentat Cipru, Eleni Foureira a participat la Cerbul de Aur ca jurat, dar şi ca artist în recital. Interpretă pop, actriţă, dansatoare şi fashion designer, ea a lansat deja 4 albume, 42 de single-uri şi a  primit nu mai puţin de 25 de distincții MAD Video Music Awards.

iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-DRsfNObKIQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și este transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko. Trofeul Cerbul de Aur 2018 a fost căștigat de o concurentă din Albania, Inis Neziri. Ea va merge acasă și cu un premiu de 25.000 de euro, pe lânga mult râvnita statuetă.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: 'Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii