Mergi direct la conținut »
Fotbaliștii Astrei Giurgiu fac legea în Liga 1, după o rețetă financiară incredibilă. ^Pentru victoria cu Steaua, astralii au luat o primă de Liga 2
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbaliștii Astrei Giurgiu fac legea în Liga 1, după o rețetă financiară incredibilă. ^Pentru victoria cu Steaua, astralii au luat o primă de Liga 2

Fotbaliștii Astrei Giurgiu fac legea în Liga 1, după o rețetă financiară incredibilă. ^Pentru victoria cu Steaua, astralii au luat o primă de Liga 2

Astra Giurgiu a învins Steaua, prin golul fundașului Valerică Găman, la ultima fază a meciului, iar fotbaliștii liderului Ligii 1 au de încasat încă o primă de victorie.

Chiar dacă a fost considerat un meci special, elevii lui Marius Șumudică au jucat pe o primă normală, 900 de euro pentru trei puncte.  

”Jucăm pe prime cu toate echipele, dar deocamdată banii sunt doar pe hârtie. Nu-s atât de importanți banii. Banii vin și pleacă”, a punctat eroul Astrei, Valerică Găman.

Situația financiară nu e deloc roz la Astra. Jucătorii au restanțe salariale de două luni și prime neplătite de trei luni.

După victoria împotriva Stelei, Budescu și compania vor primi doar 300 de euro, restul de bani urmând să le intre în conturi la finalul campionatului, dacă își îndeplinesc obiectivul, clasare pe primele trei locuri. Astralii și-au luat însă banii din Europa League, circa 10.000 de euro un titular. 

Marius Șumudică și-a luat viteză.”Am luat o opțiune serioasă pentru titlu. Să dea Dumnezeu să prindă și Steaua play-off-ul. N-am de ce să fiu prea bucuros, pentru că i-am bătut mereu. Este o victorie importantă, având în vedere că am avut un public ostil. Asta înseamnă să ai echipă bună și să fii mafiot. Am știut totul despre ei. Credeți că Șumudică doarme vreodată, că sforăie?”, a declarat Șumi.

Diferența de 10 puncte pe care Astra o are față de Steaua se poate topi însă la Comisii, din motive financiare. Plus că în play-off se înjumătățesc punctele.

”Ar fi o rușine pentru conducătorii noștri dacă vom fi depunctați, noi ne-am făcut treaba pe teren”, a avertizat Valerică Găman.

 

Close
Închide
  Close