De Ciprian Iana,

Înaintea partidei tur cu Slovenia din barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale 2002, între cei doi a izbucnit o ceartă violentă în holul hotelului unde era cazată delegația României.

”Hagi l-a jignit atunci pe Mircea Sandu. Sandu și-a ieșit din fire și el și «l-a curățat» pe Hagi. E în premieră ce zic. Eu îl lăsam, nu-l dădeam afară”, a dezvăluit, duminică, Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Fostul președinte al LPF a continuat: ”Hagi a venit în holul hotelului și a făcut gălăgie pentru că nu erau camerele pregătite. Conducerea a plecat de la aeroport cu o oră înaintea echipei. Noi am ajuns la hotel și ne-am dus la bar. Eram mulți oameni. Unii trebuiau să se ocupe de cazare pentru ca atunci când ajungeau jucătorii să fie totul în regulă. Ei doar să primească doar cheile, să nu stea prin holuri, înaintea meciului”.

”Hagi avea dreptate, dar a greșit când a folosit acel ton. Când Hagi și jucătorii au venit au mai stat o oră în hol. În loc să primească direct cheia, ei au stat și au mai completat foi. Iar Hagi și-a ieșit din fire. A țipat, a făcut urât. Chiar dacă se califica, Sandu îl dădea afară”, a conchis Dumitru Dragomir.

În barajul pentru CM 2002, România, cu Gică Hagi selecționer, a pierdut în Slovenia, scor 1-2, și a remizat pe teren propriu, scor 1-1, ratând calificarea la turneul final.

După meciul de la București, Gică Hagi și-a dat demisia din postul de selecționer al naționalei României.

Citeşte şi:

Dumitru Dragomir aruncă bomba: ”E un proiect pentru cumpărarea lui Dinamo și eu să conduc clubul”

Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sporturilor, a fost insultată și stropită cu apă de suporteri, la un meci de fotbal

Simona Halep joacă în echipamentul adus de Darren Cahill, în Dubai

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă