MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 21:36

Sergio Ramos a vrut să-l bată pe președintele Federației după demiterea lui Julen Lopetegui de la naționala Spaniei

Distribuie

Sergio Ramos a vrut să-l bată pe președintele Federației după demiterea lui Julen Lopetegui de la naționala Spaniei, înaintea startului Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018, a anunțat presa iberică.

Conform LaSexta, căpitanului lui Real Madrid și al Spaniei, Segio Ramos, nu i-a picat bine vestea, reproșându-i președintelui Federației că a destabilizat echipa. De la reproșuri până la un conflict fizic n-a mai fost decât un pas. Ramos a sărit să-l bată pe Luis Rubiales și doar intervenția promptă a lui Pique a calmat spiritele. Fundașul Barcelonei a intervenit și i-a despărțit pe cei doi în ultima clipă.

Lopetegui nu a pierdut niciunul dintre cele 20 de meciuri ca selecționer al Spaniei, obținând 14 victorii și 6 remize. Tehnicianul a și plecat spre Madrid, iar în această seară a fost prezentat ca nou tehnician al ”albilor”.

Scandal la iberici! Fernando Hierro, conferință de presă și primul antrenament. Lopetegui, demis cu o zi înaintea startului Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Citește mai multe despre sergio ramos și Campionatul Mondial pe Libertatea.

Comentarii