De Ciprian Iana,

Motivul îl reprezintă faptul că fotbalistul a venit din China, țară unde a apărut noul coronavirus, care până în prezent a ucis 1.369 de persoane.

Văzut ca un potențial risc de contaminare cu coronavirus, Ighalo a fost testat ”la sânge” și va rămâne ”în carantină” încă două săptămâni, urmând a se antrena separat de noii săi colegi, anunță Mirror.

În aceste condiții, atacantul nigerian a fost izolat, a primit un antrenor personal și se pregătește separat pentru revenirea în Premier League la baza a lui Manchester United de la Carrington.

Din cauza faptului că se află în ”carantină”, Igjalo nu a fost inclus în delegația care a făcut recent deplasarea în cantonamentul din Marbella.

”Odion a rămas la Manchester ca o măsură de precauție pentru că a venit din China în ultimele 14 zile. Dacă ar fi venit cu noi în Spania, nu știu dacă ar fi avut voie să intre în Anglia din nou. Am decis să se antreneze la Manchester și are posibilitatea să se obișnuiască cu orașul împreună cu familia. Aceasta este un plus pentru el”, a precizat Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul de la Manchester United.

Împrumutat pentru o jumătate de ani de la Shanghai Shenhua, Odion Ighalo a mai jucat în Anglia la Watford, între 2014 și 2017.

Citeşte şi:

Prognoza meteo pentru 13 februarie 2020. Vremea, anormal de caldă în sudul țării. La munte, ninge pe arii restrânse

Numărul bolnavilor de coronavirus a depășit 60.000. Într-o singură zi au murit 242 de oameni, dublu față de ziua precedentă

Ministrul Sănătății, prima reacție în cazul copilului de 4 ani mort în urma unei anestezii: „Colegiul Medicilor anchetează cazul”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine