MENIU CAUTĂ

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: Cum reacționează românii atunci când sunt martorii unei situații de discriminare și hărțuire / Poziția OMV Petrom, după dezvăluirile Libertatea de azi

Distribuie

Libertatea a realizat un experiment șocant despre discriminare și hărțuire. Persoanele agresate sunt voluntari și împreună lansăm în spațiul public o discuție despre discriminare. Sunt români care intervin pentru a lua apărarea celor hărțuiți, alții își văd de ale lor sau se amuză. Adriana Nedelea a prezentat un fragment al experimentului. Întregul experiment este AICI.

Cum reacționează Petrom după dezvăluirile Libertatea despre cum șefa serviciului de zăcământ de la OMV Petrom Târgoviște este căsătorită cu inspectorul superior la agenția care controlează tocmai Petrom din partea cetățenilor!

Brexit a fost amânat pentru 31 octombrie. O veste importantă care îi interesează și pe cei 400.000 de români care locuiesc și muncesc în Marea Britanie. Care este poziția președintelui României cu privire la acordarea acestei prelungiri suplimentare: „Acordul de retragere, negociat între Uniunea Europeană și partea britanică, rămâne cel mai bun instrument pentru garantarea retragerii ordonate. Pe baza acestui acord, vor putea fi asigurate drepturile cetățenilor, vor fi rezolvate aspectele legate de contribuția Marii Britanii la bugetul UE și va fi asigurată o soluție optimă pentru frontiera cu Irlanda de Nord. Pe de altă parte, ratificarea acordului de retragere va permite demararea discuțiilor pentru următoarea etapă a relațiilor viitoare între UE și Marea Britanie”.

Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD până după alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut chiar de președintele PSE. Reacția PSD nu a întârziat să apară. „Acest tratament e inadmisibil”, transmte PSD.

Julian Assange a fost arestat de poliția britanică, după ce agenții au fost invitați în interiorul Ambasadei Ecuatorului din Londra. Imagini cu momentul arestării, AICI.

„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.  


Citește și:

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: Paradoxul capitalismului românesc: Soția face cerere, soțul aprobă/Cine ne face lista priorităților în educație?

Citește mai multe despre Adriana Nedelea, discriminare, hartuire și OMV Petrom pe Libertatea.

Comentarii