Mergi direct la conținut »
Restricții auto la frontiera cu Ungaria. Care e perioada și ce autovehicule sunt vizate de măsura autorităţilor maghiare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Restricții auto la frontiera cu Ungaria. Care e perioada și ce autovehicule sunt vizate de măsura autorităţilor maghiare

Restricții auto la frontiera cu Ungaria. Care e perioada și ce autovehicule sunt vizate de măsura autorităţilor maghiare

Circulația rutieră pe teritoriul Ungariei va fi restricționată în fiecare săptămână, de sâmbătă, începând cu ora 23:00 (ora României) și până duminică, la ora 23:00 (ora României), pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

De Dragoș Tănase,

Aceleași restricții, impuse de autoritățile maghiare,  se vor institui și pe perioada sărbătorilor legale.

În acest context, CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricțiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Conducătorii auto pot obține Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook a Companiei, Facebook.com/cnadnr, sau de Twitter, @CNADNR.

Traficul va fi restricţionat și în Pasajul Unirii din Capitală, în perioada 22-25 martie, pentru lucrări de întreţinere.

FOTO – Hepta


Citește și… Replica unui oficial CNAIR către românii nemulțumiți de lipsa șoselelor: ”Mai luați și trenul!”

Ministrul Transporturilor, întrebat dacă îşi asumă 100 de km de autostradă, anul acesta: „Şeful CNAIR şi-a asumat un număr de kilometri, eu îl susţin”

Șofer din Hunedoara, despăgubit după ce a lovit un câine pe autostradă. Ce sumă trebuie să primească de la CNAIR


 

Close
Închide
  Close