MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2017 23:30 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV/ Boureanu e vecin de pat cu un alt „client” al polițiștilor rutieri. Colegul de celulă al fostului politician a târât cu mașina un agent de la „Circulație”

Distribuie

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut, la sfârșitul săptămânii trecute, o tentativă de a scăpa din arestul VIP-urilor unde a ajuns pentru ultraj sub puterea unui mandat de arestare de 30 de zile. Așa că, după ce judecătorii unei instanțe a Tribunalului București i-au respins contestația la măsura arestării preventive, fostul politician s-a reîntors în celula sa modernă pe care o împarte cu un alt... ”client” al polițiștilor rutieri. E vorba de un tânăr care a târât pe capota mașinii câțiva zeci de metri un agent care a vrut să-l oprească la un filtru.   

Având în vedere reputația Arestului Central al Poliției Capitalei – beci ale cărui condiții de detenție au fost hulite de mai toți 'clienții' de soi  care au fost închiși acolo -, Cristian Boureanu se poate considera norocos. A fost repartizat într-o celulă modernizată, complet renovată cu bani europeni, care are în dotare vas de WC din inox, instalații sanitare noi, paturi curate și geam termopan la fereastră.

'Nu se poate plânge de condițiile de detenție. Stă într-o cameră complet renovată. În plus, chiar dacă legenda spune că cei care le-au făcut rău polițiștilor nu sunt bine văzuți în arest, el nu are nici cea mai mică problemă cu gardenii', ne-au dezvăluit surse judiciare.

În celula lui Boureanu e un loc liber. Doar trei paturi din patru sunt ocupate

Fostul deputat stă într-o celulă de patru în care doar trei paturi sunt ocupate. Unul dintre ceilalți doi colegi de suferință ai fostului demnitar este tot un…'client' al polițiștilor rutieri care are o poveste similară cu cea a lui Boureanu. Respectivul personaj, acuzat tot de ultraj, este Roni Herșcovici, în vârstă de 22 de ani, arestat acum mai bine de trei luni după ce a lovit tot un agent rutier! Numai că tânărul nu a folosit atunci nici un  procedeu tehnic de atac cu brațele sau cu picioarele împotriva subofițerului, ci a plecat cu el de pe loc pe capota mașinii.

Ambii arestați au cam aceeași poveste începută la un filtru nocturn al Poliției Rutiere și terminată la beci, cu acuzația de utraj

Ca și în cazul lui Boureanu, nebunia a început tot de la un filtru nocturn al agenților bucureșteni de la 'Rutieră' și s-a terminat tot în arest cu o acuzație de ultraj. În cazul tânărului, polițiștii s-au întrebuințat puțin și au și tras și câteva focuri de armă pentru a-l opri pe cel care le putea răni sau chiar ucide colegul agățat de mașina care rula în viteză.

Acum, cei doi 'dușmani' ai agenților rutieri, unul mai nervos ca altul, au tot timpul din lume să-și împărtășească din tehnicile de abordare ale unui agent rutier care ar vrea să-i oprească în trafic. Fie din postura de pasager, fie din aceea de șofer.

Fostul deputat a lovit sub centură, cu genunchiul, un agent rutier care apoi l-a 'demolat' cu un pumn în bărbie

Cristian Boureanu a ajuns în arest sub acuzația de ultraj după ce l-a lovit sub centură pe agentul rutier Ovidiu Andrei, polițist care apoi a ripostat dur cu un croșeu de dreapta care a țintit bărbia fostului parlamentar. Fostul politician s-a ales cu mai multe leziuni, iar agentul este la un pas de a fi cercetat penal pentru lovitura care ar face invidios chiar și un boxer.

Citește și:

Verifica si CATALOGUL DE DATE TEHNICE ȘI PRETURI PENTRU TOATE MASINILE NOI care se gasesc la vanzare in Romania

Loading...
Comentarii