De Andreea Radu,

Pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori din cadrul CSM s-a aflat un punct referitor la prelungirea delegării în funcţii de conducere şi în funcţii de execuţie în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a mai multor procurori, printre care şi Kovesi, potrivit Agerpres.

Laura Codruţa Kovesi a fost delegată, în luna iulie a anului 2018, în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ea a fost delegată la Parchet de Augustin Lazăr, după ce a fost revocată de la conducerea DNA.

Fosta șefă DNA are atribuţii privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru perioada 2016 – 2020. 

Kovesi este susținută de Parlamentul European pentru postul de procuror-șef EPPO, în ciuda opoziției de până acum a Guvernului României.


Firea a numit-o șefa CA la Spitalul Filantropia pe fosta consilieră a lui Gabi Oprea: 26 de ani, nicio expertiză pe Sănătate, master la Academia SRI și colecționară de 4 funcții publice, de la spitale la Ciclop!A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente