Mergi direct la conținut »
Donald Trump nu renunță la acuzațiile de spionaj la adresa precedesorului său
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Donald Trump nu renunță la acuzațiile de spionaj la adresa precedesorului său

Donald Trump nu renunță la acuzațiile de spionaj la adresa precedesorului său

Donald Trump nu renunță la acuzațiile de spionaj la adresa lui Barack Obama. Președintele american a sugerat că mai multe informații vor fi publicate în curând pe această temă, relatează Reuters. Între timp, Congresmeni americani specializați în problemele serviciilor de informații au declarat că nu există dovezi privind interceptarea comunicaţiilor din Trump Tower.

„Cred că veţi găsi nişte chestiuni foarte interesante ieşind la suprafaţă în următoarele două săptămâni”, a spus Trump într-un interviu ce urmează să fie publicat de Fox News. El a insistat că „interceptarea acoperă multe lucruri”, notează Reuters.

Aproape în același timp, lideri republicani și democrați din Comisia pentru Informații a Camerei Reprezentanților au afirmat că nu există dovezi privind interceptarea comunicațiilor din Trump Tower.

Recent, consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway a făcut mai multe afirmații pe acest scandal, care au dat naștere multor ironii. Ea a afirmat că până si cuptoarele cu microunde pot deveni mijloace de spionaj.

„Poţi supraveghea pe cineva prin telefoane, prin televizoare – în multe feluri… microunde care se transformă în camere. Ştim că este un fapt al vieţii moderne”, a declarat Kellyanne Conway, pentru New Jersey’s Bergen County Record, în scandalul privind acuzațiile de spionaj lansate de Trump la adresa precedesorului său.


Citește și:

Close
Închide
  Close