Mergi direct la conținut »
Italianul escroc Matteo Politi a operat și doi spanioli cu afaceri în România! Cum îşi racola clientela falsul medic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Italianul escroc Matteo Politi a operat și doi spanioli cu afaceri în România! Cum îşi racola clientela falsul medic

Italianul escroc Matteo Politi a operat și doi spanioli cu afaceri în România! Cum îşi racola clientela falsul medic

Costul mediu al intervenţiilor chirurgicale făcute de medicul fără studii a fost de 1.000 de euro, susțin surse judiciare.

De Remus Vlad,

16 femei operate de Matteo Politi au dat deja declaraţii la Secţia 4 Poliție din Capitală, însă niciuna dintre acestea nu a vrut, până acum, să depună plângere.

Printre clienţii falsului medic italian s-ar fi aflat inclusiv doi bărbaţi spanioli cu afaceri în România, care i-au cerut aşa-zisului specialist să le scoată ”pungile” de sub ochi sau că le corecteze cearcănele.

Dar cum a ajuns celebru bărbatul care spunea că s-a specializat în America şi Marea Britanie, potrivit declarațiilor pacienților.

Cei care ajungeau pentru analize medicale în clinicile private din Capitală erau îndemnaţi să apeleze la „specialistul” Matteo Politi, alias medicul estetician Mathew Mode. Bărbatul era prezentat de clinici ca un renumit chirurg, venit de peste ocean să opereze în România.

Falsul medic obişnuia să-şi petreacă nopţile în cluburile de fiţe din Bucureşti. Aici, Politi intra în vorbă cu femei, cărora le spunea că le poate face să arate mult mai bine.

„Se prezenta ca un individ cu experienţă, o personalitate. Au fost cazuri în care bărbatul a spus chiar că a inventat un tratament contra cancerului. Astfel reuşea să atragă atenţia tuturor”, au spus sursele noastre.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Italianul Matteo Politi a fost arestat preventiv joi 7 februarie, pentru 30 de zile, fiind acuzat de înșelăciune în formă continuată și exercitarea fără drept a unei profesii.


Citește și:

Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

48 de ore care au uluit lumea! Rezumatul cazului incredibil al impostorului Matthew Mode, care a fost arestat a doua zi după publicare, în timp ce povestea sa a ajuns pe tot mapamondul

Cazul Matteo Politi: Statul care se comportă milos cu escrocii este nemilos cu cetățenii săi!

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”
Recomandări

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

 

Așa arată diploma de absolvent de facultate de medicină din Kosovo, scrisă în sârbă, cu care falsul doctor a operat în România, deși DSP recunoaște că „n-am înțeles nimic din ea”!

Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Spitalul Monza, una din clinicile private unde a operat Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, anunță că îl dă în judecată pe falsul medic, după dezvăluirile din Libertatea

Close
Închide
  Close