Mergi direct la conținut »
Secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. "Viața sexuală să fie activă"

Secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. „Viața sexuală să fie activă”

Tavi Clonda a dat detalii despre relația dintre el și Gabriela Cristea. Acesta a dezvăluit care sunt secretele unui mariaj reușit.

De Dana Aramă,

Muzicianul formează o familie perfectă alături de prezentatoarea de televiziune. La emisiunea pe care Cristina Șișcanu o are online, Tavi Clonda a explicat care este secretul unei căsnicii fericite.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, a declarat Tavi Clonda, potrivit wowbiz.ro.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.

Citește și: Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

 

Close
Închide
  Close