MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 13:10

Florin Călinescu, despre asemănările dintre Dragnea și Erdogan. „Ca să se proclame împărat, turcul a inventat o lovitură de stat. Livulică zice și el că pe 10 august a fost la fel”

Distribuie

Actorul Florin Călinescu a comentat, în mediul online, despre Liviu Dragnea, președintele PSD. Acesta a vorbit și despre asemănările dintre Liviu Dragnea și președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Florin Călinescu a vorbit, în mediul online, despre președintele PSD, Liviu Dragnea, despre condamnarea acestuia în dosarul angajărilor fictive, dar și despre asemănările dintre politician și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.
„Instanță supremă a motivat de ce Livulică ar trebui să execute trei ani jumate de pârnaie.  Desigur, urmează recursul.
În altă ordine de idei, poate ați remarcat de unde i-a copt capu necesitatea unui fond suveran de investiții.  Turcia. Erdogan a creat o astfel de monstruozitate. Miliarde de dolari care stau în pixul lui. El e președinte. Ginerelu, adjunct.
Ca să se proclame împărat, turcul a inventat o lovitură de stat.  Livulica zice și el că pe 10 august a fost la fel…”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. decizia nu este definitivă.

Zilele trecute, Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General în legătură cu dosarul violențelor din 10 august.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Citește mai multe despre Liviu Dragnea, comentariu și condamnare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii