MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 13:10

Florin Călinescu, despre asemănările dintre Dragnea și Erdogan. „Ca să se proclame împărat, turcul a inventat o lovitură de stat. Livulică zice și el că pe 10 august a fost la fel”

Distribuie

Actorul Florin Călinescu a comentat, în mediul online, despre Liviu Dragnea, președintele PSD. Acesta a vorbit și despre asemănările dintre Liviu Dragnea și președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Florin Călinescu a vorbit, în mediul online, despre președintele PSD, Liviu Dragnea, despre condamnarea acestuia în dosarul angajărilor fictive, dar și despre asemănările dintre politician și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.
„Instanță supremă a motivat de ce Livulică ar trebui să execute trei ani jumate de pârnaie.  Desigur, urmează recursul.
În altă ordine de idei, poate ați remarcat de unde i-a copt capu necesitatea unui fond suveran de investiții.  Turcia. Erdogan a creat o astfel de monstruozitate. Miliarde de dolari care stau în pixul lui. El e președinte. Ginerelu, adjunct.
Ca să se proclame împărat, turcul a inventat o lovitură de stat.  Livulica zice și el că pe 10 august a fost la fel…”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. decizia nu este definitivă.

Zilele trecute, Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General în legătură cu dosarul violențelor din 10 august.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Loading...
Comentarii