MENIU CAUTĂ

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX | Cine vrea să „rupă capul” jurnaliștilor incomozi

Distribuie

„Scrieți despre Biserică?! Ce vă interesează pe voi ce fac preoții? Căutați voi... ce credeți că o să găsiți?” "Dacă te prind îți rup capul! Te prind când ieși din casă și îți rup capul". Acestea sunt amenințări directe transmise telefonic jurnalistei Diana Oncioiu. Pentru materialele publicate de platforma independentă safielumina.ro.

În cadrul emisiunii, jurnalista Diana Oncioiu a spus că bărbatul care a amenințat-o i-a spus că „a mai procedat așa”, dar „atunci s-a oprit s-a oprit și nu a vrut să dea numele evenimentului, de teamă că poate va fi identificat”.

Între timp, ea a anunțat că a mers și la Poliție, unde a făcut o plângere.

„Am fost la Poliție, deși nu am avut timp să înregistrez conversația. Am mers deoarece eu nu pot cere de la compania telefonică numărul, dar poliția poate face asta”, a mai declarat ea.

În umă cu două luni, o altă jurnalistă, Emilia Șercan, era amenințată de un polițist: „Oprește toate activitățile pe care le ai dacă nu vrei să urmeze calvarul”.

Ce spune Diana Oncioiu despre amenințări? Cât de periculoasă a devenit meseria de jurnalist în România? Aflați la Adriana Nedelea LA FIX.

CITEȘTE ȘI:

Încă un caz grav de intimidare a presei: Jurnalista Diana Oncioiu, amenințată pentru investigațiile legate de afacerile private ale Bisericii!

Emilia Șercan, la „Adriana Nedelea LA FIX”: „Nu au fost doar mesaje de amenințare. O să spun mai multe, când dosarul devine public”

Șefii Academiei de Poliție, urmăriți penal pentru instigare la șantaj în dosarul amenințării cu moartea primite de jurnalista Emilia Șercan

DNA face percheziții la șefii Academiei de Poliție în cazul amenințărilor primite de jurnalista Emilia Șercan

FOTO | Emilia Șercan a publicat o fotografie cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea

Ofițerul MAI care ar fi amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan, plasat sub control judiciar. Gheorghe Adrian Bărbulescu, acuzat de șantaj

Emilia Șercan, despre momentul în care a primit mesajul de amenințare cu moartea. „Nu am știut cum să reacționez”


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.


Comentarii