Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Reacția lui Gică Hagi după convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională: „Ar fi o greșeală din partea mea” | GALERIE FOTO&VIDEO

Gică Hagi, 53 de ani, este un părinte fericit. Fiul său, Ianis Hagi, 20 de ani, a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a României pentru dubla cu Lituania (17 noiembrie, Ploiești) și Muntenegru (20 noiembrie, Podgorica) din Liga Națiunilor.

Cu toate astea, „Regele” și-a mascat bucuria în fața jurnaliștilor prezenți, vineri, la conferința de presă premergătoare meciului Viitorul – Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 18:00, în etapa a XV-a din Liga 1.

„Eu am meciul cu Chiajna, nu vreau să discut despre jucătorii de la echipa națională. Ar fi o greșeală din partea mea. Trebuie să vorbim de meciul nostru, iar după aceea fiecare o să meargă unde trebuie să meargă, la națională. Până atunci nu vreau să discut, nici să răspuns, nici să zic prea multe, pentru că mă interesează foarte tare meciul cu Chiajna. Să câștig cele trei puncte, iar jucătorii convocați să joace, să ne dea un randament foarte bun”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi vs. Ianis Hagi

Înălțime: 1,72 metri – 1,72 metri

Debut în Liga 1: 17 ani – 16 ani

Debut la echipa națională: 18 ani – 20 ani (prima convocare)

Primul gol în Liga 1: 17 ani – 16 ani

Primul gol la națională: 19 ani – ?

Debut la loturile naționale de juniori: 14 ani – 14 ani

Gică Hagi l-a criticat pe Cosmin Contra, considerând că Ianis Hagi merita să fie convocat mai devreme. A fost un adevărat scandal mediatic.

Gică Hagi critică selecția lui Cosmin Contra: ”Viitorul merită mai mulți jucători la lot, dar probabil naționala e prea puternică”.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava

 

Contra îi răspunde lui Hagi: ”Budescu și Stanciu, peste Ianis”.

Contra, din nou în război cu Hagi: ”Ianis nu poate să facă pasul la naționala mare”. Nu l-a iertat nici pe Dan Nistor.

Hagi, răspuns pentru Contra: ”Am înțeles că trebuie să-mi cer scuze”.

Marcel Pigulea, omul care i-a influențat cariera ”Regelui” la Luceafărul, explică diferențele dintre Ianis Hagi și Gică Hagi la 19 ani.

Gică Popescu, despre disputa Hagi-Contra. ”Nea Mircea Lucescu l-ar fi convocat pe Ianis”.

Mutu l-a desființat pe Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Close
Închide
  Close