Zodiacul ne arată în linii mari care sunt cele mai fidele zodii și care sunt zodiile cele mai puțin statornice. Nu toți nativii se încadrează în topul de mai jos, dar, în general, majoritatea persoanelor născute în cele mai fidele zodii sunt foarte generoase în dragoste și statornice.

Cele mai fidele zodii! Ele vor păstra o căsnicie cu orice preț

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt, în general, zodii familiste, tradiționaliste și foarte stabile în căsnicie. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste. Nici Balanța nu divorțează, oricât de grea ar fi căsnicia ei, decât dacă apar conflicte și violențe greu de îndurat. Iată un top cu cele mai fidele zodii și care sunt principalele lor calități în dragoste. 

Taur 

Contrar opiniei generale că Taurii sunt interesați mai mult de bani și de confortul lor, dragostea și împlinirea în căsnicie sunt pe primul loc în inima lor. Taurii sunt cu adevărat fericiți numai dacă se simt iubiți, ocrotiți și sprijiniți de partenerii lor. O căsnicie liniștită, o relație de cuplu echilibrată, care le oferă siguranță și stabilitate, este tot ce își doresc în viață. Iar ei știu că au nevoie și de o situație financiară foarte bună pentru a menține o căsnicie fericită, astfel că fac tot posibilul pentru a oferi familiei confortul material necesar.

Rac 

Zodia Rac este mereu în topurile cu cele mai fidele zodii. Racii sunt familiști, sunt statornici, sunt generoși cu inima lor atâta vreme cât sunt cu adevărat iubiți. Este adevărat că sunt și egoiști și se gândesc în primul rând la ei, la copiii lor și abia apoi la partenerul de viață. Dar nativii Raci sunt cu adevărat fideli pentru că se căsătoresc numai cu cei pe care îi iubesc și nu au nevoie de nimeni altcineva. Nici nu le trece prin cap să aibă aventuri care să le strice căsnicia. Ei fac totul pentru familie și sunt alături de partenerii lor tot restul vieții. 

Fecioară

Nativii Fecioare sunt stabili în dragoste. Nu au nevoie de pasiuni arzătoare, aventuri și amanți. Ei au nevoie de stabilitate și de afecțiunea sinceră a partenerilor lor. Fecioarele sunt cerebrale și totodată foarte sensibile. Tocmai de aceea, se atașează emoțional de persoanele de care se îndrăgostesc și nici nu concep să se căsătorească decât dacă iubesc și sunt iubite cu sinceritate. Pe de altă parte, Fecioarele nu suportă oamenii prefăcuți și își aleg parteneri sinceri, care vor rămâne alături de ele tot restul vieții.  

Balanță 

Nativii Balanțe oferă totul într-o relație sinceră și profundă. Ei iubesc cu toată ființa lor și, dacă găsesc partenerii potriviți, nu se mai gândesc niciodată la altcineva sau la divorț. De altfel, se spune că este singura zodie care nu divorțează niciodată, decât dacă au parteneri agresivi. Balanțele știu să fie părinți și soți sau soții minunate. Sunt oamenii cei mai echilibrați dintr-o familie și sunt capabili de sacrificii mari pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Toată viața lor se gândesc înainte de toate la nevoile celorlalți și apoi la ele.   

Capricorn 

Se știe cât de stabili și siguri pe ei sunt Capricornii, calculați, bine orientați în viață și harnici. Pentru Capricorni, familia este cartea lor de vizită. Sunt mândri de soții sau soțiile lor și de copiii lor, care trebuie să fie exemple la școală. Capricornii se căsătoresc greu, uneori după 30 de ani, dar își aleg partenerii cei mai potriviți, foarte apropiați de felul lor de a fi. Altfel, nici nu concep să trăiască cu cineva prea diferit. Ei au nevoie de oameni cu aceleași interese și preferințe, care să aibă aceleași obiective, iar căsnicia lor merge de minune!

Cele mai infidele zodii. De ce nu reușesc să păstreze dragostea

Topul cu cele mai fidele zodii este întotdeauna mai scurt decât topul cu zodiile infidele. Pentru mulți nativi, relațiile foarte lungi nu sunt satisfăcătoare. Sunt zodii care se plictisesc cu o căsnicie lipsită de aventuri și pasiune, sunt zodii care nu sunt capabile să mențină o relație îndelungată, pentru că simt nevoia de schimbare. 

Berbec 

Nativii Berbeci nu au niciodată răbdare să își cunoască mai bine partenerii. Se lasă purtați de val, acționează din instinct și nu calculează ce efecte ar putea avea deciziile lor în viața de cuplu. De multe ori o dau în bară și nici nu știu să își ceară iertare. Viața amoroasă a Berbecilor este un dezastru, dacă nu se maturizează la timp. Iar cât timp sunt în căutarea pasiunii, sunt capabili să aibă mai multe relații care vor ieși la iveală în momentele critice.

Gemeni 

Se spune despre Gemeni că sunt superficiali, iar acest lucru se simte și în relațiile lor amoroase. Dacă se îndrăgostesc cu adevărat, fac totul pentru persoana iubită. Dar, de obicei, se mulțumesc cu relații superficiale, care le asigură un anumit confort. Când nu mai obțin ce vor, pleacă fără să se uite în urmă și lasă dezastru. Pe de altă parte, nativii Gemeni fac greșeala să lovească în partenerii lor de viață când lor nu le mai merge bine. 

Leu 

Nativii Lei sunt pasionați de cariera lor, de proiectele lor personale, de sport, de un hobby, de călătorii, de orice altceva în afară de căsnicie. Sunt iubiți și amanți generoși și plini de idei frumoase, atâta vreme cât sunt îndrăgostiți. După ce trece focul pasiunii, încep să vadă defectele partenerilor lor, încep să îi critice, încep să fie nemulțumiți și să se uite în jur după diverse oportunități. Leii nu sunt parteneri de cursă lungă, cel puțin nu în tinerețe, când au alte priorități. 

Scorpion 

Nativii Scorpioni cu greu pot fi încadrați într-un top sau altul. Ei sunt mai speciali și destul de imprevizibili în dragoste. Nu se poate spune că fac parte nici dintre cele mai fidele zodii, nici dintre cele infidele. Se poate spune însă că au o mare problemă cu încrederea în dragoste și în partenerul de viață. Scorpionii sunt mereu bănuitori, unii dintre ei devin chiar agasanți și își închipuie mereu că sunt înșelați, drept pentru care caută mici aventuri care să le gâdile orgoliul. 

Săgetător  

Nativii Săgetători se îndrăgostesc furtunos, vor totul de la celălalt și încearcă să ofere foarte mult atâta vreme cât primesc. Se numără categoric printre nativii care provoacă dezastre în dragoste. Sunt amanți pasionali și iubiți plini de imaginație, dar când vine vorba despre responsabilități, se împiedică. Uneori dau impresia că nu se atașează de nimeni și că nu se implică prea mult într-o relație, iar acest lucru este dureros pentru cei care trăiesc alături de ei.

Vărsător 

Apetitul pentru schimbări, aventuri, călătorii și hobby-uri este atât de mare la Vărsători că fidelitatea într-o relație de dragoste este aproape imposibilă. Nu te poți baza prea mult pe un Vărsător. Câtă vreme este atașat emoțional de tine, va rămâne alături de tine și va încerca să fie un om cât mai echilibrat și bun. Dar nevoia lui de a încerca tot felul de lucruri noi în viață și mai ales viciile lui îl vor îndepărta de orice partener care ar fi vrut să aibă o căsnicie solidă. 

Pești 

Nativii Pești sunt atașați de familie și, la rândul lor, încearcă să își facă o familie frumoasă. Se căsătoresc de tineri, vor copii, muncesc la început pentru familie și pentru relația lor. Dar nu se poate spune că sunt fideli pe viață, deoarece sunt oameni ușor de influențat și care cedează ușor micilor vicii. Peștii caută romantismul și pasiunea idilică, mai ales femeile din această zodie. Dacă soțul nu le mai oferă dragostea romantică de care au nevoie, vor încerca să o găsească în altă parte. 

Citeşte şi:

Zodiile care nu se prefac niciodată. Ele vor fi mereu directe!

Cele mai sincere zodii versus cele mai mincinoase zodii. În cine să nu ai încredere niciodată

Un bilet găsit de soția sa într-o geantă pe care nu o mai folosise de patru ani i-a schimbat viața: „Mi-a zis că e un semn”
PARTENERI - GSP.RO
Un bilet găsit de soția sa într-o geantă pe care nu o mai folosise de patru ani i-a schimbat viața: „Mi-a zis că e un semn”
Vlad Voiculescu, acuzații GRAVE după congresul PNL: ”Peste 4000 de teste pozitive nu au fost ...
Playtech.ro
Vlad Voiculescu, acuzații GRAVE după congresul PNL: ”Peste 4000 de teste pozitive nu au fost ...
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină
Observatornews.ro
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină
Horoscop 26 septembrie 2021. Capricornii au ocazia să-și simplifice viața pentru a se bucura de ceea ce merge bine
HOROSCOP
Horoscop 26 septembrie 2021. Capricornii au ocazia să-și simplifice viața pentru a se bucura de ceea ce merge bine
Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei. Ce valoare are și pe cine reprezintă
Știrileprotv.ro
Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei. Ce valoare are și pe cine reprezintă
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru al ţării: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
Telekomsport
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru al ţării: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți
PUBLICITATE
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți