Cabral

Cabral este unul dintre cele mai spumoase apariții de pe micul ecran. Acesta  este de origine congoleză. Tatăl său, absolvent al unei universități Bucureștene, a ajuns Ministru al Sănătății în Congo-Brazzaville. Este de religie catolică.

Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran între anii 2000-2006. Cu Luana el are o fetiță, pe nume Inoke (n. 29 septembrie 2002).

În anul 2011, după patru ani de relație, el s-a recăsătorit cu Andreea Pătrașcu. Cea care a contribuit la fericirea lor de astăzi a fost Ruxandra Ion, care a distribuit-o pe blondă în telenovela “Inimă de țigan”, producție din care făcea parte și Cabral.

Cabral, Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieți buni

În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub „patronajul” celei mai mari instituții media românească, Media Pro, cea care a deschis uși pentru filme, seriale, produse de MediaPro Pictures. Aici Cabral prezintă Un bărbat adevărat, și Poveștiri Adevărate.

În anul 2004 joacă în filmul „Catacombs” alături de celebra P!nk.  În anul 2005 primește cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieți buni. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, și apoi in toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby ‘Parai’ Ugamba.

A fost prezentator la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și ”Ce spun românii”.