UPDATE 2 februarie: Ediția de aseară America Express a încheiat cea de-a treia etapă de pe Drumul aurului cu o nouă eliminare: Bruja și Pufeh au părăsit competiția, ajungând ultimii la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă. Cele trei echipe care s-au confruntat în această cursă au fost: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cea din urmă pereche de vedete ajungând în această ipostază după ce a fost votată de ceilalți concurenți.

A fost o întrecere ca un basm contracronometru, țesut în jurul unei alte tradiții mexicane: La Quinceañera, petrecerea care celebrează o vârstă simbolică în viața unei adolescente. Pentru tinerele din Mexic, balul de la 15 ani este unul dintre cele mai importante evenimente – iar echipele din cursa pentru ultima șansă s-au întrecut în a transforma această ocazie într-una de neuitat pentru trei adolescente din această țară. De la definitivarea tortului la alegerea rochiei, executarea coafurii și a machiajului, cele trei perechi de vedete au bifat fiecare etapă care a desăvârșit memorabila Quinceañera – asumându-și chiar traversarea unui pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14, pentru a putea face bezeaua pentru tort. Singura care a spus ”pas” în fața acestei probe a fost Bruja, preferând astfel să urce 14 etaje. La capătul cursei, Irina i-a așteptat pe competitori cu mult temuta cutie, care în ediția de aseară America Express a eliberat un alt vultur roșu, culoarea eliminării. Așadar, Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023, ei au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
Recomandări
Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
america-express-editia-1224Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

America Express continuă! În edițiile care urmează la Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30, echipele de vedete vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic. Peisajul se schimbă, concurenții coborând spre plajele Mexicului, iar misiunile devin din ce în ce mai dificile. Tensiunea urcă, iar obstacolele și capcanele condimentează ruta urmată de concurenți. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

UPDATE 1 februarie: În această seară, telespectatorii vor afla care sunt echipele care vor participa la cursa pentru ultima șansă. Irina va dezvălui ordinea în care au ajuns la ea perechile de vedete – cele situate pe ultimele două locuri intrând automat în cursa pentru ultima șansă. Tensiunea va crește la nominalizarea celei de-a treia echipe din această cursă, în urma voturilor celorlalți concurenți. Va fi o seară plină de surprize, care va demonstra că… socoteala de la cazare nu se potrivește cu cea de la careu. „Cumva s-au strâns rândurile. Nu mai aveam așa multe echipe de votat”, a declarat Dinu Gavril.

Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”
Recomandări
Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”

„Normal că e frumos să știi sau să afli că ești parte dintr-o bisericuță mai mare sau mai mică. Te simți cumva protejat”, a mărturisit Joaquin Bonilla. Momentul voturilor va scoate din nou la iveală alianțele formate între echipe și strategiile acestora. Dar ce se întâmplă atunci când planurile sunt deturnate de unele voturi neprevăzute? „Eu nu sunt aici ca să mă răzbun pe cineva cu votul nostru”, a comentat Bie, în timp ce Cătălin Bordea a spus: „Noi ne asumăm voturile, le vorbim înainte, le gândim”. „Votează-ți aproapele ca pe tine însuți!”, a fost comentariul plin de umor al lui Puya, după un careu extrem de tensionat, la care s-au simțit mai puternic decât oricând spiritul competitiv și ambițiile echipelor de a rămâne până la final în cea mai periculoasă aventură de la capătul lumii. Ce va urma va fi… un bal al cursei pentru ultima șansă, o poveste plină de emoție, dar și de adrenalină, legată de o altă tradiție mexicană, cu misiuni la înălțime: concurenții vor fi nevoiți să traverseze un pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14. Dar aceasta este doar una dintre misiuni! Care sunt echipele care vor participa la cursă, cum se vor descurca în fața noilor provocări, dar și cine va ajunge pe ultimul loc și ce deznodământ va avea seara telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în acestă seară, de la ora 20:30.

Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”
Recomandări
Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”

UPDATE 31 ianuarie: Ediția America Express – Drumul aurului difuzată ieri seară de Antena 1, de la ora 20.30, a adus cea dintâi imunitate din etapa a treia echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. A fost o victorie obținută cu efort, dar și… cu ajutorul Joker-ului, pe care cei doi concurenți îl câștigaseră la întrecerea precedentă. Astfel, Joker-ul le-a oferit posibilitatea de a sări peste o misiune, ajungând primii la Irina Fodor. Iar dacă pentru ei a urmat mult dorita pauză, cu tot confortul oferit de cazarea la hotel, celelalte echipe au continuat cursa spre un punct simbolic pentru istoria Mexicului: statuia revoluționarului Emiliano Zapata, din orașul Ayala. Echipele situate pe primele trei locuri au fost Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru – ei sunt cei care în ediția din această seară vor continua incursiunea în paginile de istorie dedicate revoluției mexicane, lupta pentru cea de-a doua amuletă păstrând aceeași temă, care îi va provoca și la o transformare surprinzătoare.

America Express continuă! În această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, echipele situate ieri pe primele trei locuri se transformă… în revoluționari și dau lupta pentru amuletă pe o plantație de cactuși! Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor purta costumația revoluționarilor de altădată și se vor bate pentru mult râvnita amuletă într-un loc aparte: pe o plantație de cactus nopal, unde s-au dat lupte grele în timpul revoluției mexicane. Iar concurenții se vor avânta în această luptă cu tot elanul, chiar dacă mustățile din dotare nu au fost pe placul tuturor! Misiunile vor fi neașteptat de inventive, împletind muniția cu… ecuațiile, așa cum numai la America Express se poate întâmpla. Iar echipa câștigătoare va obține amuleta, dar și dreptul de a decide ordinea plecării în următoarea cursă, una cu o miză extrem de importantă: a doua imunitate. Concurenții care vor ajunge victorioși la Irina Fodor vor putea astfel să li se alăture lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea în tihna oferită de cazarea la hotel.

UPDATE 30 ianuarie: Aseară, la „America Express”, telespectatorii au urmărit o întrecere specială pentru prima amuletă și Jokerul din etapa a treia a celui mai urmărit reality show din România. Cele trei echipe care s-au calificat pentru acest joc, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, respectiv frații Gavril, au dat lupta pentru mult râvnitele premii pe calea apei. A fost o cursă în care Andreea Bălan a fost la un pas de-a intra, situându-se pe locul trei – asta deși Andreea Antonescu nu i-a fost alături, lipsind motivat. Dar participarea Andreei Bălan nu a fost posibilă în absența colegei sale de echipă, în locul ei obținând dreptul de a intra în jocul de amuletă echipa de pe următorul loc, cea formată din Jean și Dinu Gavril. „Când te cheamă Irina în față, simți că în ziua aceea ai realizat ceva”, a declarat Cătălin Bordea, după ce a câștigat jocul, alături de Nelu Cortea.

„Pentru noi, ca oameni căsătoriți, a fost prima oară când am fost la cârmă”, a adăugat el cu umor, referindu-se la faptul că în această întrecere, echipele au fost nevoite să se deplaseze cu bărcile tradiționale trajineras pe canalele din Xochimilco. Pe lângă amuleta de 1.000 de euro, Jokerul pe care l-au tras la sorți Cătălin Bordea și Nelu Cortea le oferă un avantaj esențial: pot sări peste o misiune în continuarea cursei, ceea ce îi poate propulsa în clasament.

La polul opus, edița de aseară a fost una foarte solicitantă și fără sorți de izbândă în jocul de amuletă pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cei doi confruntându-se cu câteva momente de tensiune, dar și cu probleme de sănătate: chef Scărlătescu a avut nevoie de ajutor medical, starea de suprasolicitare fizică spunându-și cuvântul.

UPDATE 26 ianuarie: Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril.

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării.

Joaquin Bonilla a vizitat orașul natal și și-a căutat rudele. A mers pe la mai multe case, în speranța că va da de verișoara lui, Ena. Din fericire, concurentul de la America Express a reușit să își găsească familia și a dormit la ei.

„America Express 2023 - Drumul Aurului”. Concurenții vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic, după ce Bruja și Pufeh au fost eliminați

UPDATE 25 ianuarie: În seara aceasta, de la ora 20:30, cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă! Concurenții se vor confrunta, pentru prima dată pe Drumul aurului, cu provocarea de a găsi cazare într-o metropolă precum capitala Mexicului. Dinamica și energia unui astfel de oraș este cu totul diferită față de localitățile mici prin care au trecut până acum – așadar, echipele vor fi din nou surprinse în această competiție. Urmează cursa pentru ultima șansă – așadar, Irina Fodor va alinia concurenții la careu pentru a face anunțul cel mai de temut: care sunt perechile de vedete situate pe ultimele două locuri. Nu în ultimul rând, votul tuturor participanților va decide cea de-a treia echipă din cursa pentru ultima șansă, una în care se vor da lupte la propriu! Concurenții vor intra în ringul de lucha libre, wrestlingul mexican – și da, vor lupta! Ba chiar vor avea un antrenor care îi va pregăti de confruntări. Și pentru că vorbim despre o experiență care îi trece pe competitori prin toate stările și emoțiile, următorul pas va fi… să se transforme în mariachi și să-și formeze o trupă muzicală! La finalul serii, destinul echipei aflate pe ultimul loc va fi decis de… culoarea vulturului din cutia deschisă de Irina Fodor. Care sunt echipele care intră în cursa pentru ultima șansă, cum vor face față noilor misiuni și care va fi deznodământul serii telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul Aurului difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30.  

UPDATE 24 ianuarie: În ediția de luni, 23 ianuarie, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați după ce au încălcat regulamentul emisiunii. Limita de viteză pe autostradă era de 110 km/h, iar femeia care îi ducea pe cei doi la probă conducea cu 140 km/h, iar bucătarul o încuraja să conducă cu viteză. Cei din producție i-au penalizat 10 minute pe aceștia.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost în aceeași situație și au primit penalizare. Artista, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!”, văzuse că șoferul a depășit viteza legală, însă nu i-a spus să încetinească.

În seara aceasta, de la ora 20:30, urmează o ediție „America Express” incendiară, dedicată curajului – o cursă nebună, în care se pune la bătaie cea de-a doua amuletă de 1.000 de euro din această etapă și care va culmina în Mexico City, cu cea de-a doua imunitate. Se anunță unele dintre cele mai dure probe, care îi vor șoca pe concurenți, provocându-i să-și depășească limitele.

Cea dintâi misiune spune multe despre ceea ce îi așteaptă pe concurenți: toți vor fi nevoiți să semneze cu sânge un pact – Pacto de Sangre – pentru a se putea înscrie la jocul de amuletă. Urmează o probă absolut spectaculoasă pentru amuleta de 1.000 de euro: confruntarea cu un taur, într-o arenă în care competitorii vor avea de spart mai multe piñata.

UPDATE 23 ianuarie: Aseară, multe reacții au apărut la America Express după ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul. Ele au și câștigat jokerul, care le va ajuta să urce o poziție în clasament.

În seara aceasta, concurenții de la America Express vor izbucni în lacrimi. Ei fac dezvăluiri despre cei dragi, pe care i-au pierdut. Totodată, în ediția America Express din seara aceasta, de la ora 20.30, telespectatorii pot urmări întreaga confesiune, dar și toate celelalte momente impresionante, care dau cursei o încărcătură emoțională cu totul aparte, precum și deznodământul întrecerii, când se va acorda echipei câștigătoare imunitatea.

UPDATE 22 ianuarie: În seara aceasta, cel mai dur reality show din România ajunge la începutul unei noi etape – cea de-a doua, care vine cu ambiții și așteptări și mai mari. Și cu cel de-al doilea Joker, miza nou introdusă în acest sezon, pentru care lupta va fi aprigă. Așadar, diseară, la Antena 1, de la ora 20:00, urmează o nouă porție de adrenalină și tensiune la America Express – Drumul Aurului!

„Vrem Jokerul, pentru că în etapa trecută, Jokerul ne-a furat tot – ne-a luat locul întâi și imunitatea”, a declarat Nelu Cortea, referindu-se la momentul surpriză al etapei trecute, când el și Cătălin Bordea câștigaseră cursa pentru imunitate, dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au folosit Jokerul și astfel au putut urca pe locul 1, ei fiind cei care au obținut mult dorita imunitate. Jokerii aruncați în joc de Irina Fodor au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

Drumul spre Joker este, însă, pavat cu misiuni surprinzătoare, care îi forțează pe concurenți să-și înfrunte cele mai mari temeri. Astfel, la una dintre probe, concurenții sunt nevoiți să traverseze un pod lung din lemn, aflat la mare înălțime. Dincolo de înălțime, vechimea podului suspendat, cu bucăți din lemn lipsă pe alocuri, va face din întreaga experiență un adevărat sport extrem.

Episoadele neașteptate, create de testul autostopului, pot aduce, însă, și mai multă panică. Este cazul lui Chef Scărlătescu, concurentul căruia șoferul camionetei în care se afla i-a dat mari emoții, atunci când acesta a urmat o rută suspectă, printr-o zonă pustie.

UPDATE 19 ianuarie: Ieri, la „America Express” 2023, a avut loc prima cursă pentru ultima șansă. Jean Gavril și Dinu, Bruja și Pufeh și Bianca Adam și mama ei, Mihaela, s-au duelat pentru a rămâne în concurs.

Din fericire. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminarea de la „America Express” 2023. Totemul din cutia deschisă de Irina Fodor a fost verde, culoarea care salvează echipa propusă spre eliminare.

„America Express 2023 - Drumul Aurului”. Concurenții vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic, după ce Bruja și Pufeh au fost eliminați

UPDATE 18 ianuarie: În seara aceasta, Irina Fodor va anunța la careu ordinea în care echipele au ajuns la ea – după perechea câștigătoare Larisa Iordache și Diana Bulimar. Este clasamentul crucial, întrucât echipele situate pe locurile 8 și 9 intră în cursa pentru ultima șansă.

Seara va fi una plină de surprize, întrucât după dezvăluirea perechilor care ocupă ultimele două locuri, urmează nominalizările celei de-a treia echipe care intră în cursa pentru ultima șansă. Astfel, a treia poziție la startul întrecerii dinaintea eliminării este ocupată în urma votului fiecărei echipe. Este momentul în care vor ieși la iveală primele tensiuni reale între competitori și primele strategii. Iar votul va fi unul surprinzător. Finalul serii va fi încărcat de suspans și emoții, punctul culminant dezvăluind culoarea speranței sau a condamnării. Irina va deschide cutia totemurilor: cel roșu trimite acasă echipa situată pe ultimul loc, cel verde îi mai dă o șansă.

UPDATE 17 ianuarie: Adrenalină, nervi întinși la maximum și misiuni epuizante în drumul spre prima imunitate aseară, la America Express – Drumul Aurului – totul stropit cu shoturi de tequila! Concurenții au ajuns, în cursa lor solicitantă, la o fabrică unde se produce faimoasa băutură originară din Mexic, locul care le-a adus și cea mai grea probă din cursa pentru imunitate: recoltatul agavelor, plantele din care se obține tequila. Finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au hotărât, înainte de a afla pe ce locs-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate. Iar hotărârea lor s-a dovedit una cât se poate de inspirată – întrucât Irina le-a dezvăluit că s-au situat pe locul 2. Astfel, Joker-ul nu a fost irosit – exploatând avantajul lui, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pășit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express – Drumul Aurului.

UPDATE 16 ianuarie: În această seară, de la 20:30, concurenții se luptă pentru prima imunitate de la America Express – Drumul Aurului, pentru care au de îndeplinit câteva misiuni solicitante. Imunitatea le aduce beneficiile cele mai râvnite: hotel, bani, mașină, mâncare și vacanță!

Când începe „America Express 2023 – Drumul Aurului”

UPDATE 15 ianuarie: „America Express – Drumul Aurului”, începe la Antena 1 cu o premieră maraton: în această seară, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, de la 20.30. Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine! Cele 9 perechi de concurenți traversează Atlanticul și pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

america-express-6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura America Express. În această seară, Irina Fodor va rosti în Mexic cuvintele care cresc brusc nivelul adrenalinei concurenților: „Să înceapă America Express!”.

America Express – Drumul Aurului” va începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica – de la ora 20.00, iar de luni până miercuri – de la ora 20.30.

Cele 9 perechi de vedete vor începe în curând traseele prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare, pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Cine prezintă „America Express 2023 – Drumul Aurului”

Irina Fodor va prezenta „America Express – Drumul Aurului”, alături de Oase şi actorul Marius Damian. Cei trei au făcut echipă și au prezentat în aceeași formulă și „Asia Express”, sezonul 4.

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian le vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Primele sezoane de la „Asia Express” au fost prezentate de Gina Pistol.

„America Express 2023 - Drumul Aurului”. Concurenții vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic, după ce Bruja și Pufeh au fost eliminați

Cine sunt concurenții de la „America Express 2023 – Drumul Aurului”

Nouă perechi de vedete vor porni în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. „America Express” îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cu doar un euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt concurenții de la „America Express – Drumul Aurului” ce pornesc în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

andreIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Când este emisiunea „America Express 2023 – Drumul Aurului”

„America Express – Drumul Aurului” începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica – de la ora 20.00, iar de luni până miercuri – de la ora 20.30.

Unde se desfășoară „America Express 2023 – Drumul Aurului”

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. „Drumul Aurului” va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare, pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane.

Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

Care este premiul de la „America Express 2023 – Drumul Aurului”

Cei 9 perechi de vedete de la „America Express – Drumul Aurului” luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„America Express 2023 – Drumul Aurului” live

Cei care sunt interesați să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă la „America Express 2023 – Drumul Aurului” pot găsi informații la zi pe site-ul Libertatea.ro, dar pot urmări momentele din emisiune și pe YouTube.

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Playtech.ro
Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Viva.ro
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Cabană din Făgăraș, lovită de o avalanșă puternică. Valul de zăpadă a acoperit mașinile turiștilor și a pătruns în unele camere
Observatornews.ro
Cabană din Făgăraș, lovită de o avalanșă puternică. Valul de zăpadă a acoperit mașinile turiștilor și a pătruns în unele camere
Ce a descoperit Paza de Coastă americană, după ce s-a chinuit să salveze un bărbat care a cerut ajutor
Știrileprotv.ro
Ce a descoperit Paza de Coastă americană, după ce s-a chinuit să salveze un bărbat care a cerut ajutor
Omul care a făcut copilăria mai frumoasă multor generații de români s-a stins brusc. Ion Popescu-Gopo a murit chiar în fața fratelui său
FANATIK.RO
Omul care a făcut copilăria mai frumoasă multor generații de români s-a stins brusc. Ion Popescu-Gopo a murit chiar în fața fratelui său
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Orangesport.ro
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Horoscop 5 februarie 2023. Balanțele ar putea interpreta greșit anumite evenimente și să devină nervoase sau frustrate, din acest motiv
HOROSCOP
Horoscop 5 februarie 2023. Balanțele ar putea interpreta greșit anumite evenimente și să devină nervoase sau frustrate, din acest motiv
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?
PUBLICITATE
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?