Topul celor mai independente zodii va cuprinde mereu Taurul, Săgetătorul, Leul, inclusiv Vărsătorul care pare atât de maleabil. Sunt zodii cu o voință puternică, deși unele sunt mai degrabă încăpățânate, decât înțelepte. Iată ce spune zodiacul despre ele și ce spune despre zodiile dependente de ceilalți. 

Cele mai independente zodii 

Berbec 

Nativul Berbec face totul după capul lui și rareori ascultă de vreun sfat, doar când situația este prea complicată și depind și alții de el. Dacă poate acționa singur, fără să dea socoteală nimănui, este cel mai fericit. Berbecul nu suportă constrângerile, limitările, sfaturile de bun simț, compromisurile și pălăvrăgeala inutilă a oamenilor care se bagă în seamă, fără să îl ajute cu nimic. Berbecul acționează imediat, după cum i se pare lui pe moment că este mai bine. Ia decizii rapide, se grăbește să rezolve în stilul lui, chiar dacă uneori greșește și repară alții după el. 

Taur 

Oricât ar părea de molcom, înțelept și așezat, Taurul este una dintre cele mai independente zodii. El nu va cere niciodată sfatul nimănui și nu acceptă intervenții decât din partea unor oameni cu totul deosebiți, în capacitatea cărora are mare încredere. Taurul ia decizii de unul singur, chiar dacă este căsătorit. El te anunță ce a hotărât, nu te întreabă ce vrei! Discuțiile pe marginea subiectelor și deciziilor mai delicate i se par inutile, atâta vreme cât el are soluțiile cele mai bune. Taurul acționează încet, dar sigur. Nu se grăbește, dar nici nu lasă pe alții să i-o ia înainte. 

Leu 

Nativul Leu este un lider înnăscut și totul se învârte în jurul lui! Este în mod cert o fire independentă, puternică, sigură de ea, cu o capacitate uimitoare de organizare, analiză și decizie. Puține zodii sunt atât de sigure pe ele precum Leul. De cele mai multe ori, nativii se bucură și de o inteligență peste medie, astfel că nu pot lua prea multe decizii greșite în viață. Din contră, cine ascultă sfaturile unui Leu sigur va avea de câștigat. În schimb, Leul nu ascultă niciodată de nimeni, nici măcar de părinți. El își trasează foarte clar obiectivele în viață și luptă pe toate căile pentru ele, fără să aștepte nimic de la nimeni. 

Scorpion

În pofida faptului că este mai introvertit și mai puțin sociabil, Scorpionul are o fire foarte puternică și nu prea ține cont de nimeni. Cedează uneori în fața persoanei iubite, dar niciodată nu pleacă urechea la prieteni, la colegi, la așa-zișii oameni de bine care se interesează de viața lui doar din curiozitate. Scorpionul le rezolvă singur pe toate, în stilul lui, mai molcom, dar sigur. Pe de altă parte, este o fire prudentă și calculată, de aceea își permite să ia decizii de unul singur fără să riște mare lucru. Când vine vorba de banii și de valorile lui, Scorpionul nu pierde niciodată. 

Săgetător 

Cazul clasic de zodie zăpăcită, dezorganizată, dezinteresată, dar independentă și mândră este Săgetătorul. De câte ori nu îi vedem pe nativii acestei zodii regretând că au luat anumite decizii, fără să se consulte cu oameni pățiți? Cu toate acestea, nu se învață minte niciodată. Ei vor continua să trăiască în stilul propriu, să se avânte acolo unde este greu, să caute aventuri și riscuri, pentru că se plictisesc trăind după reguli, închiși în birouri, în case, în căsnicii nefericite. Săgetătorii simt nevoia să facă totul după capul lor, chiar dacă nu le iese mereu. Cad, se ridică și pleacă mai departe!

Capricorn 

Nativul Capricorn este o combinație de Leu, Taur și Scorpion când vine vorba de independență. Este inteligent, bine organizat, bun analist, cu multe resurse interioare și cu o forță psihică imbatabilă. Cu asemenea calități ar fi fost imposibil să nu fie una dintre cele mai independente zodii. Capricornul este curajos și nu se teme când trebuie să ia decizii dificile. Își anunță familia ce are de făcut, dar nu cere sfaturi, nici sprijin, nici bani, decât dacă se află la mare ananghie. Oricum, el este genul care are mereu economii puse deoparte pentru situațiile-limită. Capricornul învață din tinerețe să se bazeze doar pe sine și devine astfel o fire voluntară și independentă. 

Vărsător 

Nativul Vărsător este sociabil și comunicativ cu toată lumea. Vorbește mult, râde, glumește, despică firul în patru, îi ascultă pe ceilalți, dar este o fire voluntară și independentă. Pare că pleacă urechea la tot felul de sfaturi și vorbe de bine, dar face tot ce vrea el… poate dintr-un soi de imaturitate și încăpățânare greu de înțeles. Uneori greșește, alteori este mândru de el. Dar nu se lasă până nu încearcă lucrurile așa cum vrea el. Vărsătorul este genul de om care nu se teme de propriile decizii și de consecințele lor. Îi place să facă adesea tocmai invers de cum este sfătuit și caută soluții inedite, cât mai simple, acolo unde alții recurg la metodele clasice și costisitoare. 

Cât de independente sunt celelalte zodii 

Gemeni 

Gradul de independență al Gemenilor este destul de mare, poate chiar peste 60%, dar se lasă adesea influențați de cei din jur și apoi regretă luni întregi. Voința lor nu este la fel de puternică precum voința unui Taur sau a unui Săgetător. 

Rac

Nativii Rac se numără printre cele mai puțin independente zodii. Nu fac niciun pas fără să se consulte cu alții și fără să fie sprijiniți de familie. Când sunt singuri, sunt lipsiți de voință și nu iau nicio decizie importantă. 

Fecioară

Nativii Fecioare sunt foarte inteligenți și determinați, dar nu sunt chiar atât de independenți pe cât și-ar dori. Au nevoie de sprijin emoțional, care este foarte important pentru ei în momentele critice, chiar dacă se descurcă bine financiar.  

Balanță 

Balanța va oscila mereu între diverse decizii, soluții, idei și sfaturi. Pare echilibrată, dar nu este! Se descurcă singură, însă preferă să aibă aproape familia și prietenii pentru că îi este mai ușor atunci când deciziile ei sunt confirmate și de alții. 

Pești 

Atașați de familie, nativii Pești nu fac un pas fără să aibă alături pe cineva de încredere, pe cineva care să îi susțină mereu. Ei se simt puternici alături de oamenii care îi iubesc, alături de soții și soțiile lor, alături de copii. Nu sunt deloc independenți și nici nu au nevoie!

Citeşte şi:

Zodiile care nu se prefac niciodată. Ele vor fi mereu directe!

Cele mai fidele zodii versus cele mai infidele semne din zodiac. Cu cine poți construi o relație de durată

Răsturnare în telenovela momentului! S-au împăcat după scandalul de infidelitate, anunț clar:„Te iubesc!”
PARTENERI - GSP.RO
Răsturnare în telenovela momentului! S-au împăcat după scandalul de infidelitate, anunț clar:„Te iubesc!”
BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'
Playtech.ro
BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul a fost împușcat de proprietarul unui magazin
Observatornews.ro
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul a fost împușcat de proprietarul unui magazin
Horoscop 26 octombrie 2021. Leii sunt foarte implicați emoțional în anumite relații pe care ar trebui să le abordeze altfel
HOROSCOP
Horoscop 26 octombrie 2021. Leii sunt foarte implicați emoțional în anumite relații pe care ar trebui să le abordeze altfel
Un artist din România, antivaccinist convins, a fost răpus de COVID-19
Știrileprotv.ro
Un artist din România, antivaccinist convins, a fost răpus de COVID-19
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Telekomsport
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
INNA: „Pentru mine contează să îi știu bine pe cei dragi și să iubesc în fiecare zi!”
PUBLICITATE
INNA: „Pentru mine contează să îi știu bine pe cei dragi și să iubesc în fiecare zi!”