Andra

Andra, pe numele real Alexandra Irina Mihai, s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii şi este una dintre cele mai bune voci din România, solista abordând mai multe stiluri muzicale, printre care pop, dance, R&B şi muzică populară.
Solista a apărut pentru prima dată în faţa publicului la vârsta de şapte ani, în cadrul îndrăgitei emisiuni din anii ’90 Tip Top Minitop, unde s-a făcut remarcată după ce a interpretat o melodie dificilă, I will always love you, a lui Whitney Houston, după care, la vârsta de nouă ani a participat la un concurs de muzică populară desfăşurat la Târgu Jiu, unde a obţinut o menţiune. Doi ani mai târziu, Andra a reuşit să câştige primul loc la un alt concurs de muzică populară.
De abia la vârsta de 14 ani Andra a devenit cunoscută, după ce la iniţiativa tatălui ei a mers la Bucureşti, unde a înregistrat în scurt timp primul său album.
În 2008, Andra s-a căsătorit cu prezentatorul tv Cătălin Măruţă şi în acelaşi an a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea Olala de la Pro TV. În 2010 solista s-a putut declara o femeie împlinită pe toate planurile, deoarece a rămas însărcinată și în 2011 a năascut un băiețel.