Elena Udrea

Elena Udrea este un controversat politician român, cunoscut mai ales pentru legătura sa cu președintele Traian Băsescu, căruia îi datorează ascensiunea în politică. Ea s-a născut pe 26 decembrie 1973 în Buzău și a a fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș, cunoscut ca  aparținând grupurilor de interese „Golden Blitz” și „Bittner-Petrache”. În atenția publică a intrat și datorită aparițiilor sale în ipostaze sexy și ținute scumpe.

Cariera politică a Elenei Udrea

Elena Udrea a ocupat mai multe funcții politice, precum consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al Turismului și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.
A fost membru al Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. Pe 30 ianuarie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară (PMP). A devenit președinte al PMP și, ulterior a fost ales drept candidat la alegerile prezidențiale din 2014. În timpul campaniei a folosit controversate afișe electorale, sub sloganul „Bună pentru România”. În urma încheierii sufragiilor din turul întâi, a obținut locul 4 din 14 candidați, cumulând circa 5,20% din toate voturile exprimate și validate.

Elena Udrea, arestată

Politicianul a fost implicat în mai multe scandaluri de corupție și trafic de influență. Elena Udrea a fost dată în urmărire penală în scandalul Gala Bute, pentru care a și intrat în arest preventiv, în februarie 2015. Ulterior, a fost arestată și pentru Dosarul Microsoft. Mandatul de arestare a fost emis de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru: luare de mită în legătură cu finanțarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.
În data de 7 mai 2015, Elena Udrea a fost eliberată din penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul „Gala Bute”.

Cea mai sexy femeie din politică

Elena Udrea este considerată de mulți cea mai sexy femeie din politică. Aceasta a atras atenția asupra sa prin aparițiile sexy, prin ținutele scumpe, formele voluptoase și declarațiile provocatoare. Ea a apărut în pictoriale incendiare, fiind cunoscută și pe hotare, fiind suprinsă în costum de baie, pe plajă. Chiar în arest fiind, Elena Udrea a fost văzută  fără sutien.