UPDATE 15 mai: La Survivor România au mai rămas doar șase concurenți, iar aceștia vor intra în penultima săptămână a competiției. 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Moromete a părăsit emisiunea și a ratat șansa de a se îndrepta spre finală, iar ecourile deciziei ei de a nu folosi simbolul și de a-l pasa spre Alexandra Porkolab vor răzbate și-n această seară. „Parcă are sens reacția ei”, va comenta Andrei, în timp ce Alexandra va admite că a fost total surprinsă: „Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă”. 

„Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen”, va spune astăzi Krișan, reușind astfel să sublinieze că strategia lor a funcționat. Rămâne de văzut ce vor face de acum micul grup în contextul în care celălalt grup are simbolul la îndemână, și automat o putere mai mare mâine seară. 

Până atunci, diseară, cei șase membri ai tribului Taino vor reveni pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza va fi peste măsura așteptărilor lor: o excursie în Columbia, cu avionul, somn în hotel, plimbări și mese la restaurant. „Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, va spune Carmen. Oare va reuși ea să obțină victoria? 

Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse
Recomandări
Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse

Doar câteva ore rămase până la un nou episod. Emoții mai puternice ca niciodată. Doar două săptămâni până la finala din 24 mai. Unul singur va ridica trofeul deasupra capului și va deveni câștigătorul anului. 

UPDATE 26 aprilie: În ediția de marți, 25 aprilie, la decizia celor de acasă au ajuns Bianca, nominalizată de grup și Krișan, propus de către fostul lui coleg de echipă, Robert. Nici unul dintre cei doi nu s-a arătat cu adevărat surprins de nominalizare, așa că fiecare a pledat motivele pentru care ar merita să rămână și pe mai departe.

Diseară urmează să vedem care vor fi ecourile în tribul Taino după nominalizările făcute. Se pare că între foștii Războinici există deja prima separare clară: „au început să mă ridice la fileu și să tragă în mine”, va declara Krișan.

În plus, fostele Faimoase simt că sunt tot mai expuse și trebuie să ia anumite decizii pentru etapele care se apropie. De altfel, Bianca va sublinia ce simt ele: „îmi vine să plâng, pentru că nu mi se pare corect”.

UPDATE 19 aprilie: Diseară, cei de acasă vor vedea care este atmosfera în trib după cele două nominalizări. Dacă Alin va rămâne tare pe poziții și va menționa că „nu sunt dator să dau nicio explicație nimănui”, Carmen va fi vizibil emoționată: „nu-mi convine situația în care sunt… pot să ies eu oricând”.

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

Tot atunci, cei 10 membrii Taino vor reveni pe traseu pentru un nou Joc de Comunicare. E vremea ca doi căpitani să formeze echipe și să dea totul pentru a-și asigura șansa de a primi vești de acasă. Cine se va impune și ce oportunitate de a fi aproape de tribul de acasă vor avea, descoperim în doar câteva ore.

UPDATE 18 aprilie: Ceea ce a început ca o celebrare a Sărbătorilor de Paște s-a încheiat cu emoții, frustrări, lacrimi și un nou concurent care a părăsit competiția. Cam acesta ar putea fi rezumatul ediției de ieri în care membrii tribului Taino au testat toate trăirile posibile în Survivor România. Totodată, au arătat încă o dată că oricât de departe ai fi de casă, de cei dragi, oricât de concentrat ai fi asupra câștigării, nimic nu este mai important decât familia, decât sursa puterii fiecărui om.

„Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”, va spune diseară unul dintre concurenți, în timp ce Carmen, Ștefania și Bianca vor realiza că sunt ultimele rămase din fostul trib al Faimoșilor. Cum se vor schimba strategiile și cine va ajunge la vot, descoperim în doar câteva ore.

UPDATE 17 aprilie: Daniel Pavel îi va chema pe concurenți și într-un Consiliu de Urgență, încărcat de vești importante. Ionuț Iftimoaie va fi eliminat de la „Suvivor România” 2023.

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

Seara va începe cu primele reacții ale membrilor tribului Taino după ieșirea lui Kamara și după ce planul lui Alin de a-l elimina pe Dan a eșuat. „Am avut emoții de zici că eram eu la nominalizare”, va admite Alexandra Ciomag, în timp ce Porkolab va menționa că acest rezultat a fost „o palmă pentru Alin”.

UPDTATE 13 aprilie: Aseară, atmosfera a ars în trib. S-au aruncat cuvinte grele, s-au destrămat prietenii care păreau extrem de solide și s-au tras concluzii din cele mai dure. ”Am obiectiv să-l dau afară pe Alin”, a spus Robert, cel care în urmă cu doar câteva săptămâni îi era cel mai aproape. Nici Ionuț Iftimoaie nu simte că este în cel mai bun moment al său în joc, declarând după un conflict major: ”La Unificare, trebuia să mă cer acasă. Stau să mă cert cu toată lumea inutil”.

Distracția s-a terminat rapid, iar toți cei 12 încă aflați atunci în joc au mers în sala de Consiliu pentru întâlnirea cu Daniel Pavel. Acesta a fost cel care le-a dat vestea mult așteptată: ce a decis publicul la votul dintre Kamara și Dan Ursa. Decizia a venit ca un șoc pentru unii dintre membrii tribului Taino: show-ul s-a încheiat pentru cunoscutul solist.

Sunt împărțit în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru. Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a fost discursul final al lui Kamara în competiție.

UPDATE 12 aprilie: În Consiliu, totul a ieșit la iveală: Kamara a primit 7 voturi și este nominalizarea de grup, iar Alin Chirilă nu a stat prea mult pe gânduri și l-a propus pe Dan Ursa: „că este fals și mă incomodează”. Rezultatul deciziei celor de acasă îl vom afla în doar câteva ore.

UPDATE 10 aprilie: După ce miercuri, Remus Boroiu a părăsit competiția, în doar câteva ore vom vedea și primele reacții ale celor rămași în trib. Dintre foștii Faimoși, Kamara va fi primul care admite că regretă această decizie a celor de acasă: „Plecarea lui Remus mă doare foarte tare”. Și un fost Războinic se va arăta afectat, acesta fiind chiar Alin, cel care devenise un adevărat aliat al eliminatului: „Consider că era demn să ajungă mai departe. A ieșit prea repede”. Ce spun și ceilalți, vedem diseară. 

UPDATE 6 aprilie: Aseară, discuțiile s-au aprins mai tare ca niciodată în noul trib și au fost duse la extrem ca urmare a voturilor făcute la Consiliul de Nominalizare. Dacă Alin a început să se îndoiască de loialitatea lui Robert, cel din urmă este tot mai sigur că totul este „un joc psihologic de la Remus”. Carmen este convinsă că între ei se află un mare trădător, și anume Ionuț Iftimoaie.

Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au așteptat cu emoție decizia celor de acasă, iar cel care a fost extrem de aproape de câștigarea Imunității s-a transformat în pierzătorul săptămânii, astfel că a fost eliminat.

daniel-pavelIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„E greu să-mi mai găsesc cuvintele. Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, nu înseamnă că sunt oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maximum în anumite direcții și simt că-i las baltă pe unii dintre cei rămași, dar vreau să le dau multă încredere și putere.

Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența. Îmi doream foarte mult să stau aici până la final, dar probabil că pentru mine experiența a fost. Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”, a spus Remus înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție și să-l invite pe drumul spre casă.

UPDATE 5 aprilie: Carmen Grebenișan și Remus Boroiu sunt în pericol de eliminare de la Survivor 2023. Cel care va primi în seara aceasta cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii va părăsi definitiv competiția din Republica Dominicană.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 4 aprilie: Șocul a fost să afle că înainte de jocul propriu-zis au trebuit să dea o probă pentru rolul de căpitan de echipă. Fetele au luptat între ele, iar Ștefania s-a impus, în timp ce la băieți, Kamara și-a adjudecat victoria. 

Diseară, membrii tribului Taino vor intra iar pe teren în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le va explica și noua structură a acestei probe: „Un singur membru al tribului se poate salva”. 

UPDATE 3 aprilie: Au trecut trei luni de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start la Survivor România 2023. Două triburi, Faimoși și Războinici, au pornit la drum cu un singur gând: să-și depășească orice limită și să demonstreze că provocările sunt făcute pentru a fi depășite. Săptămâna trecută, 13 dintre aceștia au ajuns la o nouă bornă a competiției: Marea Unificare.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

În această seară, de la 20:30, a venit vremea pentru membrii noului trib, Taino, să descopere unde vor locui și cum va fi să renunțe la bariere, strategii și tot ce știau despre viața la Survivor! „Aveam foarte mari emoții înainte să ajungem pe insula.

Nu știam ce ne așteaptă”, va admite, cu mare sinceritate, Alexandra Ciomag. Noile discuții dintre ei, dar și modul în care se vor împărți pe insulă îl va face pe Remus Boroiu să spună: „Este interesant că această bandană este și roșu și albastru, iar ideea acestei uniuni este să dispară granițele Războinicilor și Faimoșilor”.

UPDATE 30 martie: Ediția de aseară a început cu un joc spectaculos! Cei patru mentori, Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan, au format o singură echipă și au luptat contra a patru concurenți din triburile actuale, Remus, Alexandra Ciomag, Alin și Ștefania.

Ceea ce a urmat a fost etapa cea mai frumoasă și așteptată: dușul, schimbarea de haine, o cină sețioasă și un concert plin de muzică bună, oferit de Antonia și Alex Velea.

daniel-pavel-6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Exact când se distrau mai bine și credeau că surprizele săptămânii s-au încheiat, a apărut Daniel Pavel care le-a dat o veste absolut șocantă. „Petrecerea s-a încheiat. Marea Unificare a avut loc. Veți locui pe o singură insulă, veți face parte din același trib. Există un singur trib – Taino. Sunteți pe cont propriu. Luptați fiecare pentru el. Intrați la INDIVIDUALE”, a fost mesajul prezentatorului către cei 13 foști Faimoși și Războinici

UPDATE 29 martie: „În această seară ne vor părăsi doi concurenți”, a spus Daniel Pavel la începutul Consiliului, în ediția de aseară, Survivor România.

Prima veste care a lovit echipa roșie fiind că Ada Dumitru este eliminată pe motive medicale. ”Totul va fi bine, sunt convinsă. E greu să explici ce trăiești aici”, a ținut să spună simpatica actriță înainte de a părăsi show-ul.

ada-dumitru-parasire-competitieIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Carmen Grebenișan, la votul general, Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu, ca urmare a propunerilor celor doi purtători de colan au fost nominalizații serii, iar ultimul a fost cel care a și văzut cum i se stinge flacăra. Înainte de a pleca pe drumul spre casă, Mihai a simțit să transmită un mesaj:

”Plec dintre anumiți șerpi. Aici mulți aleargă după premiul cel mare. Poți să ai toți banii, dar coloana vertebrala rămâne cea mai importantă”.

Doar câteva ore au mai rămas până la cel mai așteptat și important moment al săptămânii: diseară, Daniel Pavel îi va anunța pe concurenți vestea Marii Unificări. Un joc spectaculos, un concert de neratat cu Alex Velea și Antonia și o seară ce nu va fi uitată.

UPDATE 28 martie: Cei care au sperat, care au dat totul și nu au renunțat niciodată la luptă au ajuns până aici, până în săptămâna în care a început Marea Unificare. Sunt concurenții care din prima zi și-au depășit limitele, s-au adaptat și s-au întrecut în victorii personale, pe plan fizic și psihic.

Începând de ieri, aceștia au avut alături patru mentori, Zanni și Elena Chiriac pentru Faimoși și Alex Delea și Oana Ciocan, pentru Războinici. Împreună au pășit înspre ceea ce înseamnă noua bornă a competiției.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Diseară, telespectatorii vor vedea cum s-au adaptat cei 4 mentori în triburi, cum s-au simțit după primele jocuri și ce l-a făcut pe Zanni să spună: „mai renunț la orgoliu”. Tot atunci, cu noi mize îi așteaptă pe concurenți și noi jocuri! Dar nu va fi vremea doar pentru jocul de recompensă, ci și pentru Jocul de Imunitate care se va încheia cu eliminare.

UPDATE: 23 martie. Aseară, concurenții de la Survivor România au trăit unele dintre cele mai intense emoții într-o ediție de neuitat! Show-ul a început cu un Joc de Comunicare câștigat de Faimoși.

După o perioadă atât de lungă fără niciun semn de acasă, aceștia au simțit trăiri greu de exprimat, dar transmise prin lacrimi, zâmbete sincere și amintiri pe care le vor păstra pe mai departe cu ei și pe care le vor folosi ca un combustibil în nopțile încărcate de tristețe.

lucianna-vagneti-eliminare-competitieIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

În ediția de miercuri seara, Daniel Pavel a anunțat cine va pleca acasă. De această dată, publicul a decis că e vremea ca Lucianna Vagneti să revină în țară. „Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și strategie și cum să te porți cu niște persoane. Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie să fie o persoană pentru Survivor. Am ajuns aici singură, dar plec cu niște persoane care au intrat în sufletul meu”, a declarat aceasta înainte ca flacăra ei în competiție să fie stinsă.

După o despărțire încărcată de emoție, au urmat câteva minute pline de veselie atunci când au primit cea mai frumoasă veste. „Săptămâna viitoare este săptămâna unificării”, le-a spus Daniel Pavel concurenților.

UPDATE 22 martie: Șapte concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor 2023. Este vorba despre Kamara, Ada, Ionuț, Zmărăndescu, Lucianna, Robert și Andrei Krișan. În ediția din seara aceasta unul dintre ei va părăsi definitiv concursul din Republica Dominicană.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 21 martie: Concurenții rămași în competiție au început cea de-a unsprezecea săptămână a show-ului, iar Daniel Pavel le-a adus noi provocări și surprize la fiecare pas.

Dornici să-și ia revanșa pentru săptămâna trecută, Faimoșii au reușit să câștige primul joc al serii, cel de Captivitate și nici măcar nu au stat pe gânduri pentru a alege concurentul din echipa albastră: ”Nu ne vorbim și zicem în cor”. Numele lui Alin Chirilă s-a auzit imediat, așa că acesta s-a văzut nevoit să-și părăsescă tribul: ”Mă așteptam. Echipa mea, pe partea de băieți, este mai slabă fără mine”, a ținut el să menționeze.

faimosii-victorie-joc-captivitateIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

În ciuda acestei declarații, Războinicii au demonstrat că sunt foare motivați și au învins în cea de-a doua luptă, asigurându-și un Consiliu liniștit, fără nominalizări. ”Știu că putem fără Alin. Am văzut fetele cât de bine s-au simțit”, a declarat Andrei Krișan.

Între timp, Faimoșii s-au întrecut pentru Imunitatea personală, iar Bianca și Remus s-au dovedit a fi cei mai pregătiți de această dată. Astfel, la Consiliu, a fost momentul ca tribul să voteze, iar deciziile nu au fost lipsite de surprize: Ada și Kamara au fost nominalizați de întreaga echipă, iar Zmărăndescu și Iftimoaie de purtătorii de colan. Aceștia vor intra la votul celor de acasă în această seară.

UPDATE 16 martie: Ieri, seara a început cu un Joc de Recompensă câștigat… iar de Războinici! Aceștia au avut parte de mâncare, muzică și multă relaxare pe catamaran. Așa că a fost normal, ca toată energia lor acumulată să-i ajute la o nouă victorie: cea în jocul pentru Comunicare, care le-a dat ocazia să discute în timp real, prin mesaje text, pe whatsapp, cu un prieten.  

DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023.

Seara nu s-ar fi putut încheia fără ca Remus să afle ce se întâmplă cu el pe mai departe, după ce a fost captiv în tribul albastru. Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan au găsit simbolurile pe insulele lor, iar la Consiliu au aflat și cum le pot folosi. „Simbolurile au legătură cu Remus, captivul. Pentru a-l recupera, trebuie ca cele două simboluri să se afle în posesia tribului capturator, al Războinicilor. Este opțiunea ta, Carmen, pentru că dacă ajunge, cele două vor căpăta o putere extraordinară în săptămâna care urmează. Dacă decizi să nu plece simbolul, Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, le-a explicat Daniel Pavel. „Noi ținem foarte mult la echipă, am simțit lipsa lui, o să ofer acest simbol”, a spus, fără să stea pe gânduri, Carmen Grebenișan. Avantajul ales de Alexandra a fost ca la primul joc de Imunitate, de la Faimoși, un concurent să fie blocat pe tot parcursul probei.

UPDATE 15 martie: În ediția din seara aceasta, încă un concurent va fi eliminat de la Survivor România 2023. În ediția de aseară s-a aflat că șase concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor 2023, trei de la Războinici, trei de la Faimoși.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 13 martie: Astăzi are loc o premieră la Survivor România 2023 anunțată de Daniel Pavel. Prezentatorul le va dezvălui concurenților că urmează „o noutate în istoria triburilor. Pentru prima dată în istorie, astăzi veți juca Jocul de Captivitate”.

Ce presupune? Le va spune tot prezentatorul: „Tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”. Rămâne de văzut cine va câștiga și pe cine va alege.

UPDATE 9 martie: Săptămâna aceasta, Răboinicii i-au umilit pe Faimoși la Survivor România 2023. Echipa albastră a câștigat ambele jocuri de imunitate, iar concurenții din echipa roșie au făcut nominalizări pentru eliminare. Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor România 2023.

În ediția difuzată aseară s-a aflat și de schimbarea la Survivor România 2023 anunțată de Daniel Pavel.

UPDATE 8 martie: S-a aflat că încă un Faimos va fi eliminat de la Survivor România 2023, după ce echipa a pierdut ambele jocuri de imunitate ale săptămânii în fața Războinicilor. Carmen Grebenișan e și ea în pericol de eliminare.

Faimoasa a izbucnit în lacrimi când colegii au votat-o pentru a pleca acasă: „Eu sunt naivă. Uneori cred prea mult în oameni. Mă simt mai puternică și simt că pot să duc lupta până la capăt”.

UPDATE 7 martie: Cel mai puternic reality show din lume, cele mai dure condiții de supraviețuire, zile întregi în care mâncarea și confortul nu există pentru concurenți.

Aseară, confruntarea a început cu un joc surprinzător, de recompensă, în care triburile și-au amintit că unele lupte pot fi duse și cu zâmbetul pe buze.

Așa că într-o stare generală bună, Faimoșii au câștigat și s-au bucurat de o serie de gustări copioase. S-a dovedit că această victorie nu a fost suficientă pentru motivația generală a zilei, când la Jocul de Imunitate, conflictele au revenit în trib.

daniel-pavel-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În această seară, triburile trebuie să se regrupeze după jocurile de ieri. Se pare că Războinicii resimt liniștea, dar și faptul că la Faimoși nu e o stare bună. „Sunt foarte multe discuții, orgolii”, va spune Krișan despre echipa adversă, fiind convins că poate urma o nouă seară bună pentru tribul său.

UPDATE 2 martie: În ediția de miercuri seara, 1 martie, după bucurie, a urmat tristețea pentru membrii tribului albastru de la „Survivor România”.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Ca urmare a jocurilor pierdute luni și marți, aceștia au mers la Consiliul de Eliminare pentru a afla ce au hotărât telespectatorii. Alexandra Ciomag, Alina Radi, Alexandra Porkolab și Lucianna Vagneti au fost cele care au pășit cu făcliile aprinse, sperând că drumul lor nu se va opri încă.

Cele patru războinice au așteptat cu sufletul la gură rezultatul votului celor de acasă, iar cea care se va întoarce în țară de această dată este Alina Radi, cântăreața intrată în competiție cu câteva săptămâni în urmă.

Înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra, aceasta a spus: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut acești oameni pe care îi vedeți, oameni minunați care m-au susținut din prima zi când am venit și au fost atât de buni cu mine.

Ne-am înțeles foarte bine și mă bucur că ne-am făcut planuri pe viitor. Dacă aș putea, m-aș teleporta în brațele copilului meu. Nu am dormit de câteva zile, mi-am visat copilul, când l-am auzit, mi s-a părut foarte trist. Mi-am trăit visul…”

UPDATE 1 martie: Aseară a avut loc o premieră reușită de echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Ei au câștigat al doilea joc de imunitate al săptămânii, iar Războinicii au fost nevoiți să facă din nou nominalizări.

Lucianna Vagnetti s-a alăturat Alinei Radi, Alexandrei Ciomag și Alexandrei Porkolab. Ele sunt în pericol de eliminare.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 28 februarie: Aseară, de la 20.30, a început o nouă săptămână la Survivor România, iar aceasta continuă astăzi și mâine, de la aceeași oră. „Avem un om care spune că-i place să ofere durere”, a zis Alexandra Porkolab despre Alin Chirilă, pornind o discuție extrem de sinceră în interiorul tribului Războinicilor. În ciuda faptului că se aștepta la mai multă susținere din partea colegilor, aceasta a simțit să spună tot ce avea pe suflet: „Nu voi mai lua inițiative pentru că lumea nu este asumată”.

Tot Alin Chirilă a fost în centrul atenției și pe mai departe… după ce a dispărut cu Andreea Moromete în junglă pentru o perioadă mai lungă. Deși s-au scuzat că au considerat că vor găsi hrană pentru trib, cei doi nu au au scăpat nici de comentariile colegilor, nici de o pedeapsă primită la Joc pentru încălcarea regulilor.

andreea-moromete-imunitate-personalaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

După începutul extrem de agitat de zi, Războinicii nu s-au regăsit nici la Joc, unde Imunitatea a fost câștigată de Faimoși cu scorul de 10 la 6. În ciuda celor întâmplate, chiar Alin Chirilă și Andreea Moromete au câștigat Imunitatea personală, asigurându-și o seară liniștită la nominalizare. În urma deciziei grupului, la votul celor de acasă va fi Alina Radi, cea care a ținut să spună că este o nominalizare corectă: „Am avut o decădere tristă. Am avut un moment când am spus că vreau să plec”.

Ei i s-au alăturat Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag, ca urmare a deciziei celor doi cu Imunitate. Cele două se așteptau, însă se bazează că cei de acasă vor vedea lucrurile din trib și vor vota ca atare. Dacă așa va fi, aflăm curând. Vor reuși Războinicii să depășească momentul dificil și să câștige astăzi Imunitatea sau vor profita Faimoșii de starea actuală a adversarilor pentru a reuși o premieră?

UPDATE 27 februarie: Eliminări care lasă goluri în interiorul echipei. Jocuri tot mai dificile, dar cu premii tot mai importante și mai utile în contextul unei competiții atât de grele. Un dor de casă care se adâncește cu fiecare săptămână și care este stăpânit doar în cazul în care este câștigată Comunicarea. Două triburi care refuză să mai vadă înfrângerea ca o opțiune. Diseară, de la 20.30, începe prima luptă pentru Imunitate a săptămânii.

După ce Eduard Gogulescu a părăsit competiția săptămâna trecută, ca urmare a deciziei celor de acasă, în tribul Războinicilor, singura cu adevărat fericită este Alexandra Ciomag. După ce a scăpat și de această dată, concurenta simte că are un real suport acasă: „A treia oară la nominalizare și publicul încă mă vrea”. De cealaltă parte, Andrei Krișan este realist și conștientizează că echipa trebuie să nu mai piardă pe nimeni: „Am face bine să câștigăm următoarea Imunitate”.

UPDATE 23 februarie: Aseară, Faimoșii și Războinicii au avut de depășit noi provocări, de trecut prin probe dificile și de luptat cu ei înșiși pentru a rezista și a demonstra că merită să fie în competiție. După o săptămână în care victoriile au fost împărțite în mod egal între cele două triburi, conflictele au părut pe plus în echipa roșie, acolo unde liniștea a fost de mult uitată între DOC și Kamara.

Poate chiar aceste tensiuni au stat la baza lucrurilor care s-au întâmplat la Jocul de Comunicare, unde Războinicii s-au impus fără probleme, încă o dată. Astfel, aceștia au avut parte de mesaje vocale de la prieteni. „Mesajele vin să te pună cu picioarele pe pământ… de neprețuit”, a spus Krișan, în timp ce Robert a admis: „M-a motivat extrem de mult, dar mi-a dat și un dor”, după ce s-au bucurat de recompensa săptămânii.

Kamara, DOC, Ionuț Iftimoaie, Alexandra Ciomag, Eduard Gogulescu și Robert Moscalu au fost cei șase concurenți care au intrat în Consiliul de Eliminare cu gândul că ar putea fi ultimele minute petrecute la Survivor România. Emoțiile, regretele pentru tot ceea ce ar fi putut urma, dar și bucuria de a fi aici s-au instalat rapid în fiecare dintre ei. Ca de fiecare dată, rezultatul l-a adus Daniel Pavel, cel care le-a spus tuturor că de această dată, în urma voturilor, Eduard Gogulescu e eliminat de la Survivor România 2023.

„Nu pot să spun că nu mă așteptam. Mi-e foarte greu să mă ridic pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și-ți alunecă printre degete. Sunt fericit că am trăit experiența Survivor, indiferent cât de scurtă a fost. Nu am crezut că există oameni atât de frumoși și pe interior și pe exterior. Vă mulțumesc!”, a declarat tânărul înainte de a-i fi stinsă flacăra.

razboinicii-la-survivor-romania-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

UPDATE 22 februarie: Faimoșii și Războinicii au scris aseară o nouă filă a poveștii acestui sezon. Înainte de cel de-al doilea Joc de Imunitate, triburile au lăsat la iveală o serie de discuții extrem de tensionate care au subliniat nivelul actual de dificultate al show-ului. Cu toate acestea, toți s-au remontat și au intrat pe teren cu un singur gând: victoria! Până la urmă, tribul albastru a câștigat și a egalat balanța săptămânii.

razboinicii-victorie-joc-imunitate-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La Jocul de Imunitate personală, Remus și Ada Dumitru s-au impus, așa că și-au asigurat o seară liniștită la nominalizări. Cei trei faimoși propuși spre decizia celor de acasă au fost Ionuț Iftimoaie, Kamara și DOC. Astfel, șase concurenți au simțit un nivel ridicat al emoțiilor când Daniel Pavel a anunțat startul votului. Unul singur va părăsi diseară Survivor!

După Consiliul de Nominalizare, ambele echipe vor discuta despre cele întâmplate. „DOC e creier, modul în care le spune și le face, mi se pare că e genial”, va spune unul dintre Războinici în momentul analizei echipei adverse. În tribul Faimoșilor, conflictul se servește de la răsărit și până la apus! „Fiecare zi aici, cu acest demon, e un coșmar”, va spune unul dintre nominalizați despre… altul!

Oare vor putea lăsa triburile toate certurile deoparte și să se concentreze pe traseu? Diseară va avea loc o confruntare extrem de importantă care le poate oferi șansa de a avea comunicare cu cei de acasă. Cine va avea această ocazie? Dar și cine va părăsi competiția în urma votului? Aflăm în doar câteva ore.

21 februarie: Luni, 20 februarie, după un consiliu extrem de tensionat, Războinicii au făcut nominalizările pentru eliminare. Robert Moscalu, Alexandra Ciomag și Eduard Gogulescu sunt concurenții propuși pentru eliminare de data aceasta. Robert este nominalizarea generală, iar ceilalți doi sunt cei nominalizați de purtătorii de colan. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fiecare în parte! Cea care scapă deocamdată ca prin urechile acului este Alina Radi.

UPDATE 16 februarie: După ce victoriile au fost împărțite în cele două Jocuri de Imunitate ale săptămânii, așa cum era de așteptat, tensiunile au continuat să apară atât la Faimoși, cât și la Războinici. Una dintre concluziile trase de Ionuț Iftimoaie a subliniat momentul în care a ajuns show-ul: „La Survivor, nimeni nu este într-o poziție de siguranță”.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Cu toate că știau că urmează un Consiliu extrem de important, cele două echipe au intrat extrem de motivate în Jocul pentru Comunicare în care miza a fost una incredibilă: o scrisoare de la persoana iubită.

Întorși la consiliu, șase concurenți au simțit frica de a fi pentru ultima dată în show și emoția de a se pregăti pentru întoarcerea acasă. Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Codruța, Kamara, Ada Dumitru și Bianca Patrichi au așteptat verdictul, cu speranța că au mai primit o șansă de la public.

Ca de fiecare dată, rezultatul l-a adus Daniel Pavel care le-a spus tuturor că de această dată, în urma voturilor, Codruța Began a părăsit competiția. „Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt recunoscătoare că am ajuns până aici, că am luptat cu toate forțele mele. M-am simțit și mă simt onorată că v-am cunoscut. Plec împăcată”, a declarat ea.

UPDATE 15 februarie: După ce luni seara, Faimoșii au avut câștig de cauză, lucrurile s-au inversat în cel de-al doilea joc. Motivați și dornici să-și asigure liniștea, Războinicii au reușit să strângă punct cu punct și s-au impus până la final. Astfel, tribul roșu a ajuns la Jocul pentru Imunitate personală unde Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au câștigat, pentru prima dată, în acest sezon. 

La Consiliul de Nominalizare, liniștea tribului a fost dată uitării. Votul de grup a trimis-o pe Ada Dumitru la decizia celor de acasă, iar cei doi purtători de colan de Imunitate i-au numit pe Kamara și Bianca. Astfel, șase concurenți au fost nevoiți să simtă emoția momentului în care Daniel Pavel a dat start vot.

În această seară vom vedea ce reacții apar în tribul Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru Imunitate. Se pare că DOC nu a ținut cont de discuțiile anterioare și va avea parte de un conflict în cadrul echipei, în ciuda faptului că el va spune clar: „Nu sunt omul care să facă alianțe de dragul lor”. Pe de altă parte, Carmen Grebenișan, vizibil deranjată de modul în care s-a votat, va transmite un mesaj extrem de sincer: „Nu tind spre alianțe. Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”. 

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 14 februarie: În această seară, în tribul Războinicilor se pare că liniștea a fost de mult uitată: ”Începe o rivalitate mare acolo”, vor sesiza și Faimoșii. În timp ce în tribul albastru, se pare că emoțiile sunt tot mai puternice. ”Am fost uimită să văd că sunt nominalizată”, va admite una dintre cele trei fete votate. Oare-și mai pot ei reveni ca echipă?

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii revin pe traseu! Nu mai e loc de emoții, nu mai e vreme de stat pe gânduri. Trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a reuși să câștige cel de-al doilea Joc de Imunitate al săptămânii. E ultima șansă pentru a-și asigura încă o săptămână în competiție.

UPDATE 13 februarie: Astăzi, de la 20.30, începe o nouă săptămână extrem de complicată la Survivor România! După ce Andrei Neagu a fost eliminat ca urmare a deciziei telespectatorilor, în tribul Faimoșilor starea este, în general, una bună.

„Sunt foarte fericită că a plecat un Războinic și-am rămas în formula asta”, va spune diseară una dintre concurente. Totuși, un conflict deja cunoscut continuă să mocnească între Remus și colegii lui. Ce mai au aceștia să-și reproșeze pe mai departe, rămâne de văzut.

De cealaltă parte, în tribul Războinicilor, singura care pare total afectată este Andreea Moromete, care și-a pierdut și al doilea prieten: „Mă simt și mai singură”. Va fi oare suficientă această eliminare pentru ca tribul albastru să reușească să câștige încă o dată primul joc de Imunitate al săptămânii? Sau se va întâmpla ca la cel de-al doilea și roșii se vor întoarce pe insulă cu totemul victoriei?

Veștile abia au început pentru concurenți! Înaintea jocului din această seară, Daniel Pavel le va da o veste importantă: „Vă așteaptă o surpriză de proporții. Două bărci se apropie. Primim concurenți noi”. Cine sunt aceștia, cu ce stare de spirit intră în competiție și cum se vor descurca la primele lor intrări? Vom afla în doar câteva ore! La finalul serii, triburile vor ajunge la Consiliul de Nominalizare. Cine va avea liniște și cine va scoate la iveală strategiile?

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 9 februarie: În ciuda fricii de eliminare, ambele triburi au intrat în ediția de aseară în arenă cu motivația puternică. „Suntem puternici, încrezători”, afirma Ionuț Iftimoaie înaintea jocului, iar Alin Chirilă demonstra că și Războinicii au un singur gând, victoria.

„Suntem foarte motivați să câștigăm următorul joc. Medicament pentru sufletul meu”. Și chiar asta au demonstrat. Cu speranța că vor primi mesaje de la fanii din țară, de la cei care îi susțin și îi votează la nevoie, triburile au dat tot și au ajuns la ștafetă.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

DOC și Bianca s-au luptat cu Robert și Alexandra Ciomag, iar primii au avut câștig de cauză, reușind să echilibreze balanța victoriilor la Jocul pentru Comunicare.

Seara a readus starea de emoție, de tristețe, la Consiliul pentru Eliminare. Acolo, Daniel Pavel a oferit rezultatul voturilor: Andrei Neagu a părăsit Survivor România! „Nu vreau tristețe pe fața nimănui. Sunteți oameni frumoși de la care am avut de învățat în fiecare zi”, a declarat Războiniciul înainte ca flacăra să-i fie stinsă.

UPDATE 8 februarie: Când credeau că și-au găsit strategia potrivită, lucrurile s-au schimbat. Au luat-o de la capăt și au căutat forța interioară pentru a se mobiliza la fel de bine în două zile de Joc pentru Imunitate. Aseară, într-o atmosferă extrem de încărcată, Faimoșii și Războinicii au revenit pe terenul de joc pentru cea de-a doua luptă a săptămânii.

„Nu vreau să iau nimic cu mine la jocul următor. Nu vreau să mă las afectat”, spunea Remus după ce a fost nominalizat pentru eliminare, gândindu-se că echipa lui ar putea câștiga cel de-al doilea joc al săptămânii și echilibra lupta pentru votul celor de acasă.

De cealaltă parte, Războinicii mizau pe aparenta liniște interioară din trib și pe cele 3 victorii obținute la rând pentru a continua cu un nou joc cu final fericit. Cu 10 la 4, Faimoșii au câștigat fără mari probleme, iar Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte prima înfrângere a săptămânii. La Jocul de Imunitate personală, Andrei Krișan și Andreea Moromete au reușit să reziste cel mai mult, fiind scăpați de pericolul de eliminare.

andrei-krisan-imunitate-personala-razboiniciIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

La Consiliu, conflictele au continuat să mocnească: doi dintre membrii tribului albastru, Robert și Alexandra Ciomag, având ceva de împărțit cu Ada Dumitru, din echipa roșie. În urma unui vot pe alocuri previzibil, pe alocuri presărat cu surprize, Codruța, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag au fost nominalizați. „Dintre cei nominalizați, cel care va întruni cel mai mic număr de voturi va părăsi competiția”, a anunțat Daniel Pavel. Astfel, șapte concurenți de la Survivor România 2023 sunt în pericol de eliminare.

Diseară, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de ultima luptă a acestei săptămâni. Este vremea Jocului pentru Comunicare. Ce miză vor avea, dar și cine va reuși să se impună, descoperim în curând.

UPDATE 7 februarie: În doar câteva ore, triburile se întorc pe ringul de luptă, pentru cea de-a doua Imunitate. Ca urmare a unei egalități la votul de echipă, 4 Faimoși sunt deja în pericol. Vor reuși să întoarcă roata în această seară sau tot ei vor face o nominalizare? „Suntem super pregătiți și super motivați”, va spune una dintre Războinice în această seară. Rămâne de văzut dacă așa este și dacă tribul este pregătit de un nou joc puternic.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

În ediția de aseară, într-un Consiliu dur și încărcat, membrii tribului roșu au votat: Bianca, Remus, Kamara și Carmen sunt nominalizații lor spre eliminare.

UPDATE 6 februarie: Regulile la Survivor România 2023 se schimbă de săptămâna aceasta. Daniel Pavel a anunțat: „Trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas și să luptați de două ori pentru imunitate.

Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu. Marți, din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare, iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă”.

Așadar, astăzi cei 10 Războinici se întrec pentru imunitate cu cei 8 Faimoși. Totodată, s-a aflat ce se întâmplă în echipa Faimoșilor după ce Jorge și Vica Blochina au fost eliminați. Le e mult mai greu acum, având în vedere că sunt mai puțini în echipă.

UPDATE 2 februarie: Aseară, situații neașteptate au avut loc în competiție. Jorge a fost eliminat de la Survivor 2023 după ce s-a accidentat grav. El are probleme la genunchiul stâng, după ce a căzut de pe o structură la înălțime, la jocul pentru imunitate de săptămâna aceasta.

Tot în ediția de aseară, Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023. A primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

UPDATE 1 februarie: În seara aceasta, al patrulea Faimos va fi eliminat de la Survivor 2023. După ce Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de Imunitate personală, Faimoșii au scos la iveală toate conflictele din cadrul echipei în timpul unui Consiliu de Nominalizare extrem de încărcat. Vica Blochina a fost propusă de întreaga echipă, în timp ce purtătorii de colan i-au numit pe DOC și Ada Dumitru la votul publicului.

Cel care va primi cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii va fi trimis acasă.

UPDATE 31 ianuarie: Aseară, la PRO TV, s-a dat startul celei de-a patra săptămâni a show-ului Survivor România, iar cei de acasă au trăit alături de concurenți cele mai puternice emoții. Prima parte a serii a fost despre Recompensă într-un joc în care membrii celor două echipe și-au pus la bătaie echilibrul și puterea. Motivați de gândul că ar putea mânca plăcintele tradiționale locale cu brânză, empanadas, toți concurenții au luptat și au demonstrat concentrare. Câștig de cauză au avut cei din tribul roșu cu un scor neverosimil, de 10 la 5, Jorge fiind cel care a adus punctul de final, cu ochii în lacrimi de dor pentru cei care-l susțin de la mare depărtare. Seara a continuat cu primul Mini Game al sezonului. Și de această dată motivația a fost mai mare în tribul Faimoșilor care și-au dorit miza: omletă! Astfel, cu o victorie la limită, 5 la 4, aceștia au reușit o zi perfectă în care s-au hrănit și au simțit că au din nou parte de energia necesară pentru a continua seria bună din ultima vreme.

faimosii-victorie-joc-recompensa-1-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În seara aceasta, concurenții se luptă în jocul pentru imunitate. Echipa care va pierde va face trei propuneri de nominalizare, iar concurentul care va primi cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii va fi eliminat din concurs.

UPDATE 30 ianuarie: Faimoșii și Războinicii sunt gata ca Daniel Pavel să le dea fluierul de start în noi confruntări. Astăzi, e vremea pentru Jocul care le poate aduce o importantă Recompensă. Ce vor putea câștiga și cine o va face, aflăm curând. Tot atunci, triburile se vor întâlni și în primul Mini Game al sezonului.

Până la debutul ediției de astăzi s-a aflat și ce se întâmplă cu echipa Războinicilor la Survivor 2023. Trec printr-o situație grea, după ce 3 concurenți au fost eliminați.

UPDATE 26 ianuarie: S-a încheiat cea de-a treia săptămână a celui mai puternic reality show din România. Concurenții au luptat cu inima în fiecare probă și au demonstrat că lipsa hranei, dorul de casă și disconfortul creat de dormitul în natură nu înseamnă nimic atunci când vrei să-ți depășești limitele.

Aseară, Daniel Pavel i-a condus pe jucători în ultima luptă din această etapă, cea pentru recompensă, iar apoi i-a susținut într-un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și lacrimi. Primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor, care au oprit șirul jocurilor câștigate de Faimoși și care le-a adus o recompensă mult dorită: paste și sos de roșii. În ciuda victoriilor acumulate în ultima vreme, membrii echipei roșii nu s-au putut regrupa și nu au făcut față puterii adversarilor care au câștigat cu 10 la 4.

Cu toate acestea, cei care au avut o seară dură au fost tot Războinicii, deoarece s-au văzut nevoiți să revină în arena Consiliului de Eliminare. Andrei Neagu, Codruța Began și Răzvan Danciu au așteptat cu sufletul la gură să afle rezultatul votului celor de acasă. Într-o atmosferă tensionată, Daniel Pavel a anunțat că Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România 2023.

Tânărul a fost aplaudat de colegi, dar și de Faimoși pentru tot ce a demonstrat. „Nu am niciun regret că plec. Am făcut tot ce am simțit aici. Mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva. Simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici. Am cunoscut prietenia adevărată alături de Andreea Moromete, care este un suflet minunat. Am avut șansa să cunosc persoane Faimoase, să concurez împotriva lor și vă mulțumesc dumnevoastră, Domnu Dan. De fiecare dată când mi-ați rostit numele, m-ați făcut mândru”, a spus, cu ochii în lacrimi, Răzvan înainte de a i se stinge flacăra.

Show-ul continuă și săptămâna viitoare! Triburile sunt pregătite să revină în luptă cu un singur gând: să arate că sunt cei mai buni. Cine va reuși noi victorii? Cine va învăța să reziste condițiilor tot mai dificile?

razvan-danciu-eliminare-competitie-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 25 ianuarie: În ediția de aseară, 24 ianuarie, la Survivor România 2023 Războinicii au pierdut lupta pentru imunitate în fața Faimoșilor. Astfel, ei au fost nevoiți să facă nominalizări, trei nume au fost propuse de către tribul Războinicilor.

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au propuși spre eliminare. Astfel, al treilea Războinic va fi eliminat de la Survivor România 2023, în ediția difuzată în această seară.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 24 ianuarie: Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă super ediție a show-ului fenomen. Dorul de casă și de familie devine tot mai arzător. „Ce realizez aici și realizam înainte e că nu e nimic mai de preț decât familia. Când trăiești momente de genul, îți dai seama că nu ai nevoie de nimic mai mult”, va spune cu lacrimi în ochi unul dintre concurenți.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

De această dată, Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru Imunitate. În ediția de luni, Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 23 ianuarie: În tribul Faimoșilor, după ce au reușit câteva victorii importante, se pare că e vremea pentru mici discuții mai aprinse! Una dintre cele mai interesante concluzii ale serii va fi oferită de către Vica: „Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”. La cine face vedeta trimitere și ce alte conflicte vor apărea, vedem în ediția din această seară, la Pro TV.

Cele două triburi vor reveni și pe traseu. Faimoșii și Războinicii vor lupta în Jocul pentru Provizii, iar apoi vor merge la primul Quiz Game din sezon. Se va lăsa cu multe râsete și voie bună, așa că ediția nu trebuie ratată.

UPDATE 19 ianuarie: În ediția difuzată aseară, 18 ianuarie, Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România 2023. A părăsit competiția în cârje, are nevoie de o intervenție chirurgicală la picior după ce s-a accidentat grav în competiție.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

În aceeași ediție, și Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023. Războinica a părăsit competiția din Republica Dominicană, ea a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 18 ianuarie: Faimoșii au câștigat jocul de imunitate din această săptămână. Astfel, trei Războinici sunt în pericol de eliminare la Survivor România 2023.

Fanii s-au exprimat în număr mare pe Facebook, acolo au spus că își doresc ca Războinica Maria Lungu să plece acasă.

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

UPDATE 17 ianuarie: Un început de săptămână încărcat de emoție, de vești neașteptate și de răsturnări de situație. Este Survivor România și este cel mai puternic sezon de până la acest moment. După ce duminică, Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției, a avut loc un joc tribal încheiat cu trei concurenți reveniți în echipe și cu un consiliu șocant, aseară, Alexandra a fost nevoită să facă o alegere.

Fără să stea pe gânduri prea multă vreme, mezina a ales-o pe Daria să îi fie aproape în Exil și să îi devină oponentă într-un joc încărcat de miza puternică: pierzătoarea pleca direct acasă. Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor România 2023, în timp ce Alexandra a devenit membră a tribului.

Seara a continuat cu un joc important: cel pentru provizii. Încărcați de energia primei victorii obținute miercurea trecută, Faimoșii au demonstrat o forță incredibilă și au continuat seria victoriilor. Așa că s-au întors pe insulă cu un coș bogat de orez, ulei și cartofi, dar și cu o energie mare după aceste zile.

Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obținută a fost Sebastian Dobrincu care s-a accidentat la Survivor 2023 și se află sub supraveghere medicală.

sebastian-dobrincu-accidentareIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În această seară, pe membrii celor două triburi îi așteaptă o importantă confruntare: cea care va stabili ce echipă va scăpa fără emoția nominalizării și care vor fi cei care vor ajunge la votul telespectatorilor. Să fie vremea celei de-a treia victorii consecutive pentru Faimoși și prima săptămână fără eliminare pentru ei sau să vină momentul revenirii pentru Războinicii însetați de victorie și de dorința de a nu mai pierde pe cineva din trib?

UPDATE 15 ianuarie: În această seară, 15 ianuarie, se va difuza o ediție specială a show-ului „Survivor România”, deși emisiunea putea fi văzută la PRO TV doar în zilele de luni, marți și miercuri. Războinicii și Faimoșii se luptă în continuare pentru a supraviețui, iar Insula Exilului este plină de surprize

UPDATE 12 ianuarie: A treia seară a celui mai puternic reality show din lume s-a încheiat cu un joc senzațional, câștigat de tribul Faimoșilor, dar și cu un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și trăiri duse la extrem. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o nouă ediție în care neașteptatul a fost elementul central, iar ei au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă. 

Primul Joc de Recompensă a adus o miză importantă, un coș cu legume, extrem de disputat de cele două triburi. Faimoșii au reușit prima victorie a sezonului, însă asta nu le-a adus liniștea, deoarece a urmat Consiliul de Eliminare. Acolo au început marile emoții, iar Maria Constantin a aflat, cu ochii în lacrimi, că va părăsi competiția. 

După ce deja anunțase că i se pare că Survivor este o competiție prea dificilă și că își dorește să plece acasă, Gheboasă a ridicat mâna și a anunțat că dorul de familie îl apasă, așa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România. 

Seara a fost departe de a se încheia! Daniel Pavel le-a cerut două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în Exil! Ionuț Iftimoaie, din rândul Faimoșilor și Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor face acest pas. Cred ei că știu exact ce îi așteaptă? Imposibil! Surprizele abia încep și sunt mai puternice ca niciodată.

UPDATE 11 ianuarie: Astăzi, unul dintre Faimoși părăsește competiția, va fi primul concurent eliminat de la Survivor România 2023.

DOC? Gheboasă? Maria Constantin? Cine va pleca acasă? Care va fi primul concurent care va părăsi competiția și ce întorsături de situație vor mai urma? Cel care primește cele mai puține voturi va fi eliminat din concursul din Republica Dominicană.

Show-ul merge mai departe diseară, de la 20.30, la PRO TV.

UPDATE 10 ianuarie: Daniel Pavel a dat aseară fluierul de start al unui sezon ce nu trebuie să fie ratat de către toți telespectatorii. 

După ce Faimoșii au sosit pe calea apei, iar Războinicii pe cea a aerului, Daniel Pavel le-a dat tuturor ocazia să se prezinte și să le spună celor de acasă câteva lucruri despre ei. Primul drum spre insule nu a părut să-i sperie, ba dimpotrivă, le-a adus energia necesară pentru a se apuca de treabă în locul ce le va fi casă în următoarea perioadă.  

Însă ceea ce cu siguranță le-a adus primele provocări a fost lupta din jocul de deschidere! În ciuda scorului final de 10 la 3 pentru Războinici, Faimoșii au demonstrat multă dârzenie și au luptat până în ultima clipă pentru fiecare punct. 

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20.30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei. 

Cine va câștiga totemul de Imunitate și va avea parte de un Consiliu fără emoții? Dar, mai ales, ce s-a întâmplat cu Jorge și Răzvan Danciu după ce Daniel Pavel i-a anunțat că nu mai fac parte din triburile lor, aflăm în doar câteva ore. 

UPDATE 9 ianuarie: Au loc tensiuni între concurenți în primul episod de la Survivor România 2023.

24 de concurenți se luptă pentru titlul de Survivor și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Timp de 6 luni vor sta în jungla din Republica Dominicană fără produse de igienă sau acces la tehnologie.

Când începe „Survivor România” 2023

Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon din „Survivor România” mai tare ca niciodată. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de Survivor. Un format care te scoate din zona de confort. Un show care este trăit cu sufletul la gură de către toți telespectatorii. Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este tot mai aproape de revenire.

Cine prezintă „Survivor România” 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Cine sunt concurenții de la „Survivor România” 2023

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la „Survivor România” 2023

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă. 

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la „Survivor România” 2023

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 

Survivor România 2023. Penultima săptămâna a concurenților în Republica Dominicană: „Să rămân cu Ștefi și cu Carmen”

Când este emisiunea „Survivor România” 2023

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. De asemenea, show-ul de la PRO TV se poate vedea și pe VOYO.

Unde se desfășoară „Survivor România” 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. 

Care este premiul la „Survivor România” 2023

Cei 24 de concurenți, 12 din echipa Faimoșilor și 12 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Survivor România” 2023 live

Cei care sunt interesați să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă la „Survivor România” 2023 pot găsi informații la zi pe site-ul Libertatea.ro, dar pot urmări momentele din emisiune și pe YouTube sau episoadele integral pe VOYO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
FANATIK.RO
Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
GSP.RO
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Știrileprotv.ro
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Observatornews.ro
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI