UPDATE 2 februarie: Aseară, situații neașteptate au avut loc în competiție. Jorge a fost eliminat de la Survivor 2023 după ce s-a accidentat grav. El are probleme la genunchiul stâng, după ce a căzut de pe o structură la înălțime, la jocul pentru imunitate de săptămâna aceasta.

Tot în ediția de aseară, Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023. A primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

UPDATE 1 februarie: În seara aceasta, al patrulea Faimos va fi eliminat de la Survivor 2023. După ce Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de Imunitate personală, Faimoșii au scos la iveală toate conflictele din cadrul echipei în timpul unui Consiliu de Nominalizare extrem de încărcat. Vica Blochina a fost propusă de întreaga echipă, în timp ce purtătorii de colan i-au numit pe DOC și Ada Dumitru la votul publicului.

Cel care va primi cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii va fi trimis acasă.

UPDATE 31 ianuarie: Aseară, la PRO TV, s-a dat startul celei de-a patra săptămâni a show-ului Survivor România, iar cei de acasă au trăit alături de concurenți cele mai puternice emoții. Prima parte a serii a fost despre Recompensă într-un joc în care membrii celor două echipe și-au pus la bătaie echilibrul și puterea. Motivați de gândul că ar putea mânca plăcintele tradiționale locale cu brânză, empanadas, toți concurenții au luptat și au demonstrat concentrare. Câștig de cauză au avut cei din tribul roșu cu un scor neverosimil, de 10 la 5, Jorge fiind cel care a adus punctul de final, cu ochii în lacrimi de dor pentru cei care-l susțin de la mare depărtare. Seara a continuat cu primul Mini Game al sezonului. Și de această dată motivația a fost mai mare în tribul Faimoșilor care și-au dorit miza: omletă! Astfel, cu o victorie la limită, 5 la 4, aceștia au reușit o zi perfectă în care s-au hrănit și au simțit că au din nou parte de energia necesară pentru a continua seria bună din ultima vreme.

Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
Recomandări
Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
faimosii-victorie-joc-recompensa-1-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În seara aceasta, concurenții se luptă în jocul pentru imunitate. Echipa care va pierde va face trei propuneri de nominalizare, iar concurentul care va primi cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii va fi eliminat din concurs.

UPDATE 30 ianuarie: Faimoșii și Războinicii sunt gata ca Daniel Pavel să le dea fluierul de start în noi confruntări. Astăzi, e vremea pentru Jocul care le poate aduce o importantă Recompensă. Ce vor putea câștiga și cine o va face, aflăm curând. Tot atunci, triburile se vor întâlni și în primul Mini Game al sezonului.

Până la debutul ediției de astăzi s-a aflat și ce se întâmplă cu echipa Războinicilor la Survivor 2023. Trec printr-o situație grea, după ce 3 concurenți au fost eliminați.

UPDATE 26 ianuarie: S-a încheiat cea de-a treia săptămână a celui mai puternic reality show din România. Concurenții au luptat cu inima în fiecare probă și au demonstrat că lipsa hranei, dorul de casă și disconfortul creat de dormitul în natură nu înseamnă nimic atunci când vrei să-ți depășești limitele.

Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”
Recomandări
Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”

Aseară, Daniel Pavel i-a condus pe jucători în ultima luptă din această etapă, cea pentru recompensă, iar apoi i-a susținut într-un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și lacrimi. Primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor, care au oprit șirul jocurilor câștigate de Faimoși și care le-a adus o recompensă mult dorită: paste și sos de roșii. În ciuda victoriilor acumulate în ultima vreme, membrii echipei roșii nu s-au putut regrupa și nu au făcut față puterii adversarilor care au câștigat cu 10 la 4.

Cu toate acestea, cei care au avut o seară dură au fost tot Războinicii, deoarece s-au văzut nevoiți să revină în arena Consiliului de Eliminare. Andrei Neagu, Codruța Began și Răzvan Danciu au așteptat cu sufletul la gură să afle rezultatul votului celor de acasă. Într-o atmosferă tensionată, Daniel Pavel a anunțat că Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România 2023.

Tânărul a fost aplaudat de colegi, dar și de Faimoși pentru tot ce a demonstrat. „Nu am niciun regret că plec. Am făcut tot ce am simțit aici. Mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva. Simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici. Am cunoscut prietenia adevărată alături de Andreea Moromete, care este un suflet minunat. Am avut șansa să cunosc persoane Faimoase, să concurez împotriva lor și vă mulțumesc dumnevoastră, Domnu Dan. De fiecare dată când mi-ați rostit numele, m-ați făcut mândru”, a spus, cu ochii în lacrimi, Răzvan înainte de a i se stinge flacăra.

Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”
Recomandări
Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”

Show-ul continuă și săptămâna viitoare! Triburile sunt pregătite să revină în luptă cu un singur gând: să arate că sunt cei mai buni. Cine va reuși noi victorii? Cine va învăța să reziste condițiilor tot mai dificile?

razvan-danciu-eliminare-competitie-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 25 ianuarie: În ediția de aseară, 24 ianuarie, la Survivor România 2023 Războinicii au pierdut lupta pentru imunitate în fața Faimoșilor. Astfel, ei au fost nevoiți să facă nominalizări, trei nume au fost propuse de către tribul Războinicilor.

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au propuși spre eliminare. Astfel, al treilea Războinic va fi eliminat de la Survivor România 2023, în ediția difuzată în această seară.

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

UPDATE 24 ianuarie: Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă super ediție a show-ului fenomen. Dorul de casă și de familie devine tot mai arzător. „Ce realizez aici și realizam înainte e că nu e nimic mai de preț decât familia. Când trăiești momente de genul, îți dai seama că nu ai nevoie de nimic mai mult”, va spune cu lacrimi în ochi unul dintre concurenți.

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

De această dată, Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru Imunitate. În ediția de luni, Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 23 ianuarie: În tribul Faimoșilor, după ce au reușit câteva victorii importante, se pare că e vremea pentru mici discuții mai aprinse! Una dintre cele mai interesante concluzii ale serii va fi oferită de către Vica: „Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”. La cine face vedeta trimitere și ce alte conflicte vor apărea, vedem în ediția din această seară, la Pro TV.

Cele două triburi vor reveni și pe traseu. Faimoșii și Războinicii vor lupta în Jocul pentru Provizii, iar apoi vor merge la primul Quiz Game din sezon. Se va lăsa cu multe râsete și voie bună, așa că ediția nu trebuie ratată.

UPDATE 19 ianuarie: În ediția difuzată aseară, 18 ianuarie, Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România 2023. A părăsit competiția în cârje, are nevoie de o intervenție chirurgicală la picior după ce s-a accidentat grav în competiție.

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

În aceeași ediție, și Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023. Războinica a părăsit competiția din Republica Dominicană, ea a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

UPDATE 18 ianuarie: Faimoșii au câștigat jocul de imunitate din această săptămână. Astfel, trei Războinici sunt în pericol de eliminare la Survivor România 2023.

Fanii s-au exprimat în număr mare pe Facebook, acolo au spus că își doresc ca Războinica Maria Lungu să plece acasă.

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

UPDATE 17 ianuarie: Un început de săptămână încărcat de emoție, de vești neașteptate și de răsturnări de situație. Este Survivor România și este cel mai puternic sezon de până la acest moment. După ce duminică, Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției, a avut loc un joc tribal încheiat cu trei concurenți reveniți în echipe și cu un consiliu șocant, aseară, Alexandra a fost nevoită să facă o alegere.

Fără să stea pe gânduri prea multă vreme, mezina a ales-o pe Daria să îi fie aproape în Exil și să îi devină oponentă într-un joc încărcat de miza puternică: pierzătoarea pleca direct acasă. Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor România 2023, în timp ce Alexandra a devenit membră a tribului.

Seara a continuat cu un joc important: cel pentru provizii. Încărcați de energia primei victorii obținute miercurea trecută, Faimoșii au demonstrat o forță incredibilă și au continuat seria victoriilor. Așa că s-au întors pe insulă cu un coș bogat de orez, ulei și cartofi, dar și cu o energie mare după aceste zile.

Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obținută a fost Sebastian Dobrincu care s-a accidentat la Survivor 2023 și se află sub supraveghere medicală.

sebastian-dobrincu-accidentareIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În această seară, pe membrii celor două triburi îi așteaptă o importantă confruntare: cea care va stabili ce echipă va scăpa fără emoția nominalizării și care vor fi cei care vor ajunge la votul telespectatorilor. Să fie vremea celei de-a treia victorii consecutive pentru Faimoși și prima săptămână fără eliminare pentru ei sau să vină momentul revenirii pentru Războinicii însetați de victorie și de dorința de a nu mai pierde pe cineva din trib?

UPDATE 15 ianuarie: În această seară, 15 ianuarie, se va difuza o ediție specială a show-ului „Survivor România”, deși emisiunea putea fi văzută la PRO TV doar în zilele de luni, marți și miercuri. Războinicii și Faimoșii se luptă în continuare pentru a supraviețui, iar Insula Exilului este plină de surprize

UPDATE 12 ianuarie: A treia seară a celui mai puternic reality show din lume s-a încheiat cu un joc senzațional, câștigat de tribul Faimoșilor, dar și cu un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și trăiri duse la extrem. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o nouă ediție în care neașteptatul a fost elementul central, iar ei au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă. 

Primul Joc de Recompensă a adus o miză importantă, un coș cu legume, extrem de disputat de cele două triburi. Faimoșii au reușit prima victorie a sezonului, însă asta nu le-a adus liniștea, deoarece a urmat Consiliul de Eliminare. Acolo au început marile emoții, iar Maria Constantin a aflat, cu ochii în lacrimi, că va părăsi competiția. 

După ce deja anunțase că i se pare că Survivor este o competiție prea dificilă și că își dorește să plece acasă, Gheboasă a ridicat mâna și a anunțat că dorul de familie îl apasă, așa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România. 

Seara a fost departe de a se încheia! Daniel Pavel le-a cerut două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în Exil! Ionuț Iftimoaie, din rândul Faimoșilor și Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor face acest pas. Cred ei că știu exact ce îi așteaptă? Imposibil! Surprizele abia încep și sunt mai puternice ca niciodată.

UPDATE 11 ianuarie: Astăzi, unul dintre Faimoși părăsește competiția, va fi primul concurent eliminat de la Survivor România 2023.

DOC? Gheboasă? Maria Constantin? Cine va pleca acasă? Care va fi primul concurent care va părăsi competiția și ce întorsături de situație vor mai urma? Cel care primește cele mai puține voturi va fi eliminat din concursul din Republica Dominicană.

Show-ul merge mai departe diseară, de la 20.30, la PRO TV.

UPDATE 10 ianuarie: Daniel Pavel a dat aseară fluierul de start al unui sezon ce nu trebuie să fie ratat de către toți telespectatorii. 

După ce Faimoșii au sosit pe calea apei, iar Războinicii pe cea a aerului, Daniel Pavel le-a dat tuturor ocazia să se prezinte și să le spună celor de acasă câteva lucruri despre ei. Primul drum spre insule nu a părut să-i sperie, ba dimpotrivă, le-a adus energia necesară pentru a se apuca de treabă în locul ce le va fi casă în următoarea perioadă.  

Însă ceea ce cu siguranță le-a adus primele provocări a fost lupta din jocul de deschidere! În ciuda scorului final de 10 la 3 pentru Războinici, Faimoșii au demonstrat multă dârzenie și au luptat până în ultima clipă pentru fiecare punct. 

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20.30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei. 

Cine va câștiga totemul de Imunitate și va avea parte de un Consiliu fără emoții? Dar, mai ales, ce s-a întâmplat cu Jorge și Răzvan Danciu după ce Daniel Pavel i-a anunțat că nu mai fac parte din triburile lor, aflăm în doar câteva ore. 

UPDATE 9 ianuarie: Au loc tensiuni între concurenți în primul episod de la Survivor România 2023.

24 de concurenți se luptă pentru titlul de Survivor și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Timp de 6 luni vor sta în jungla din Republica Dominicană fără produse de igienă sau acces la tehnologie.

Când începe „Survivor România” 2023

Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon din „Survivor România” mai tare ca niciodată. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de Survivor. Un format care te scoate din zona de confort. Un show care este trăit cu sufletul la gură de către toți telespectatorii. Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este tot mai aproape de revenire.

Cine prezintă „Survivor România” 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Cine sunt concurenții de la „Survivor România” 2023

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la „Survivor România” 2023

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă. 

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la „Survivor România” 2023

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 

Survivor România 2023. Doi Faimoși au fost eliminați din concurs în aceeași ediție

Când este emisiunea „Survivor România” 2023

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. De asemenea, show-ul de la PRO TV se poate vedea și pe VOYO.

Unde se desfășoară „Survivor România” 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. 

Care este premiul la „Survivor România” 2023

Cei 24 de concurenți, 12 din echipa Faimoșilor și 12 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Survivor România” 2023 live

Cei care sunt interesați să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă la „Survivor România” 2023 pot găsi informații la zi pe site-ul Libertatea.ro, dar pot urmări momentele din emisiune și pe YouTube sau episoadele integral pe VOYO.

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Playtech.ro
Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Viva.ro
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Cabană din Făgăraș, lovită de o avalanșă puternică. Valul de zăpadă a acoperit mașinile turiștilor și a pătruns în unele camere
Observatornews.ro
Cabană din Făgăraș, lovită de o avalanșă puternică. Valul de zăpadă a acoperit mașinile turiștilor și a pătruns în unele camere
O tânără a fost filmată mergând pe stradă complet goală. Afară erau temperaaturi negative
Știrileprotv.ro
O tânără a fost filmată mergând pe stradă complet goală. Afară erau temperaaturi negative
Omul care a făcut copilăria mai frumoasă multor generații de români s-a stins brusc. Ion Popescu-Gopo a murit chiar în fața fratelui său
FANATIK.RO
Omul care a făcut copilăria mai frumoasă multor generații de români s-a stins brusc. Ion Popescu-Gopo a murit chiar în fața fratelui său
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Orangesport.ro
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Horoscop 5 februarie 2023. Balanțele ar putea interpreta greșit anumite evenimente și să devină nervoase sau frustrate, din acest motiv
HOROSCOP
Horoscop 5 februarie 2023. Balanțele ar putea interpreta greșit anumite evenimente și să devină nervoase sau frustrate, din acest motiv
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?
PUBLICITATE
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?