Ştiri interne

CRIZA MANUALELOR se apropie e SFÂRŞIT. S-au ales EDITURILE CÂŞTIGĂTOARE. Iată LISTA lor

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a respectat ultimatumul pe care i l-a dat premierul, săptămâna trecută, şi este pe cale de a rezolva definitiv criza manualelor pentru clasele I şi a II-a.

azi, 11:35

Revoluția prețurilor la eMag

eMAG, cel mai mare magazin online din România face revoluția preturilor în această toamnă, în perioada 23-25 septembrie.

azi, 11:33

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în FAŢA TRENULUI, în Alba

Un bărbat de peste 50 de ani, din Alba, a murit după ce s-a aruncat sub roţile trenului, la trecerea de nivel cu calea ferată.

azi, 10:38

Vreme urâtă în aproape toată ţara. Cod galben de ploi în 11 JUDEŢE

Institutul Naţional de Meteorologie a emis o nouă informare privind evoluţia temperaturilor şi a fenomenelor meteo, în perioada ce urmează, intrând în vigoare un cod galben de ploi, valabil până mâine la 6.00.

azi, 09:35

Caz fără precedent în România! Au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să plătească nicio rată. Cum a fost posibil

O familie din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara, a reuşit să scape de un credit de 300.000 de euro, pentru care a garantat cu o vilă, fără să plătească nicio rată şi fără să piardă casa. Avocatul Alexandru-Cătălin Puşa, care i-a...

azi, 09:30

DESCINDERI în instituţii publice din Botoşani şi Suceava, pentru INFRACŢIUNI de folosire ilegală a fondurilor europene

Poliţiştii efectuează în aceste momente 16 descinderi în Suceava şi Botoşani, inclusiv la două instituţii publice, existând suspiciunea de corupţie în legătură cu folosirea fondurilor europene.

azi, 09:15

Oltence fierbinți | Meciul CFR Timişoara - Real Craiova din Superliga feminină s-a încheiat cu o păruială

Scandal uriaş în superliga feminină. Bătălia de la meciul CFR Timişoara - Real Craiova (3-2) s-a lăsat cu trei eliminări. Una dintre fetele care au văzut “roşu” în faţa ochilor a sărit să-l bată pe arbitrul Ionuţ Nicoraş! Apoi a...

ieri, 23:45

Cel mai iute ardei din lume creşte la Buzău

Nu mai puţin de 18 ani s-au chinuit cercetătorii români pentru a produce cel mai puternic ardei iute din lume. Rezultatul - gazul emanat la tăierea unuia ar provoca un strănut în masă!

ieri, 23:45

Doar patronii se scot cu CAS-ul!

Scăderea contribuţiilor de asigurări sociale cu 5%, de la 1 octombrie, lasă în conturile firmelor circa 800 de milioane de lei numai în 2014, bani din care patronii ar putea majora salariile sau ar putea angaja oameni noi.

ieri, 23:45

A deconspirat nimic | Jurnalistul Robert Turcescu s-a împotmolit în iţele unei poveşti cu spioni militari

Realizatorul tv Robert Turcescu este, de câteva zile, în mijlocul unei poveşti halucinante cu iz de spionaj, în care se plasează, apăsat de un aşa-zis trecut misterios nu foarte îndepărtat, în pielea unui fost ofiţer de...

ieri, 23:45

Veste bună pentru profesori | Drepturile salariale obţinute în instanţă vor fi plătite

Guvernul a decis, ieri, prin ordonanţă de urgenţă, ca bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale să poată fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară, pentru plata drepturilor salariale obţinute de cadrele didactice în urma unor...

ieri, 23:45

S-a stabilit. Nu se mai scumpesc gazele

Majorarea preţului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicată de la începutul lunii viitoare, a fost amânată de Guvern.

ieri, 23:45

Beat mort, a făcut accident la... Murfatlar

Se pare că într-adevăr există un Dumnezeu al beţivilor! Doar aşa se explică norocul unui tânăr care a scăpat numai cu câteva zgârieturi dintr-un grav accident rutier.

ieri, 23:45

Atac mafiot, cu praștia

Un scandal monstru izbucnit la Bârlad între două familii de romi s-a terminat la spital pentru trei dintre bătăuşi. Deşi aceştia urlau că au fost la un pas de moarte, la locul faptei au fost găsite numai câteva......

ieri, 23:45

Arestaţi pentru o pagubă de 9 milioane de euro!

Marin Dumitru (foto), cunoscut drept amicul lui Marian Vanghelie, a ajuns în spatele gratiilor alături de alţi acoliţi, oameni de afaceri, pentru spălare de bani şi evaziune fiscală.

ieri, 23:45

Mămăliga, mândria agricultorilor români

Cu peste 11 milioane de tone de porumb recoltate în ultimii patru ani, România e vicecampioana Europei.

ieri, 23:45

O debutantă, noua Miss Bălțata

Un concurs de miss în care talia subţire nu impresionează pe nimeni a avut loc zilele trecute la Băcia, judeţul Hunedoara.

ieri, 23:45

Îți vine să crezi? Aceste păpuşi nu au identitate! EXCLUSIV

Trei surori, două născute în Grecia şi una în România, au părinţi, dar n-au certificate de naştere. De ce? Pentru că mama lor, aflată într-un divorţ care s-a întins pe mulţi ani, nu le-a putut declara fără ca bărbatul care-i era...

ieri, 23:45

CANDIDATURI CIUDATE! Uite ce români se visează președinte! I-ai vota?

Un electronist, o pensionară şi o profesoară şiau dorit să ajungă şi ei la Cotroceni, de unde să conducă ţara, dar Biroul Electoral Central (BEC) i-a oprit din cursă.

ieri, 23:45

Autocarele groazei | Călătorii, la mâna șoferilor inconștienți

Tragedia din Bulgaria, acolo unde un autocar care aducea turişti români din Turcia s-a transformat în sicriu pentru o tânără, readuce în discuţie situaţia firmelor de transport, dar, mai ales, a şoferilor acestora, care, uneori,...

ieri, 23:45
ziare powered by Distinct New Media